TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 20, 2009 7:57

aga9955 pisze:Apeluje o pomoc w Przyborowku przy codziennych pracach.
Potrzebne sa rece do pracy przy kotach.
kto jeszcze moze pomoc??? dziewczyny z Poznania??

tyle dziewczyn było na Pyrkocie, a tu mało kogo widać :cry:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon kwi 20, 2009 8:07

Tak bardzo ciesze sie z Paprocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, jestem, sledze, czuwam, ale wyjazdy do Przyborowka w tym tygodniu niestety sa wykluczone. Weta umowie i leki i testy przekaze dziewczynom, ktore pojada w tygodniu.

AniuZ, przepraszam, ze nie odpisalam wczoraj na sms, ale bylam niezywa z rozpaczy. Czy wylozylas "wyprawke"- 50zl dla Korciaczkow, czy mam im przeslac na konto?
Mam tez prosbe, zeby FKP zamowil mokra karme dla kotow w Zwierzakowie (macie upusty). Nie bede mogla jej odebrac, moga mi przywiesc do domu wieczorem, albo np. do Zabers, bo Ona pojedzie na pewno do Przyborowka (ale ktos bedzie musial Ole wtedy odebrac, bo nie ma samochodu). Olu wybacz, ze decyduje za Ciebie bez konsultacji, ale wiem, ze i tak bys sie zgodzila upchnac to w piwniczce:)

Acha, Etka tez odmowila "wyprawki". Jesli Miś wymagac leczenie, wtedy ja wesprzemy!!! Jak wszystkich potrzebujacych!!! Prosze "nasze" Dt o sygnal, jesli cos bedzie Wam potrzebne!!! Jak sie macie?

Jowitko, pomysl z woda w wannie jest ponoc super skuteczny:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon kwi 20, 2009 8:25

Poznanianki, blagam Was- pomozmy tym biedom opiekujac sie nimi, czyli pracujac przy nich :!: Ludzie z roznych stron Polski przysylaja pieniadze (niewazne czy duze czy male, jakie moga!!!), przesylaja cieple mysli, zalkinaja los, a my co? Mamy zawiesc te biedne koty i ludzi, ktorym naprawde na sercu lezy ich los :?: A nam nie lezy???
Czy naprawde nikt w Poznaniu (poza waska grupa juz pomagajacych) nie ma kilku godzin czasu, sil i entuzjazmu, ktore moze poswiecic tym biedom? Czy naprawde sadzicie, ze te dziewczyny, ktore jezdza do Przyborowka nie maja co robic z czasem, nie sa zajete, nie maja obowiazkow zawodowych i rodzinnych, a w koncu, ze sa niewrazliwe i dlatego moga tam bywac :?: 8O Wrecz przeciwnie, po prostu tak bardzo kochaja zwierzeta i maja poczucie odpowiedzialnosci za nie :!: I tym moim kochanym kocim przyjaciolkom, dziekuje z calych sil :!:
A reszte zachecam i prosze o pomoc...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon kwi 20, 2009 8:27

jerzykowka pisze:... Mam tez prosbe, zeby FKP zamowil mokra karme dla kotow w Zwierzakowie (macie upusty). Nie bede mogla jej odebrac, moga mi przywiesc do domu wieczorem, albo np. do Zabers, ...

W razie czego piwniczka gotowa na przyjęcie karmy. Joasia ma mój adres i telefon (albo proszę o kontakt na PW - jeśli to ma trafić do mnie- podam dane i umówimy się).
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon kwi 20, 2009 8:38

zabers pisze:
jerzykowka pisze:... Mam tez prosbe, zeby FKP zamowil mokra karme dla kotow w Zwierzakowie (macie upusty). Nie bede mogla jej odebrac, moga mi przywiesc do domu wieczorem, albo np. do Zabers, ...

W razie czego piwniczka gotowa na przyjęcie karmy. Joasia ma mój adres i telefon (albo proszę o kontakt na PW - jeśli to ma trafić do mnie- podam dane i umówimy się).

OK, przechodze na pw :)

ile puszek mokrego potrzeba?
i czy takie jak ostatnio czy jakieś inne ?

Asiu wyprawka przekazana :!:
brak odpowiedzi na sms potraktowałam jako potwierdzenie :)

Anielka zdrowiej :ok:
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Pon kwi 20, 2009 8:46

pingwinek już w Katowicach :D czeka na Korciaczki, lada chwila powinny po niego być :D

jerzykowko pozwoliłam sobie wkleić Twój apel o pomoc na wątku o Pyrkocie

kciuki za Anielkę :ok:

honda11

Post » Pon kwi 20, 2009 8:52

Aniu, dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy mam Ci przeslac na konto czy jak sie zobaczymy gotowke wolisz?

Puszek co najmniej 100, albo wiecej jesli to obnizy cene (moze byc i 200 lub wiecej - na pewno tam nie zginie ani jedna!!!!). Mysle, ze te co ostatnio i moze czesc lepszych - zalezy jakie ceny wynegocjujecie. Zdaje sie na Was:)))

Olu, dziekuje:)))
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon kwi 20, 2009 8:55

honda11 pisze:pingwinek już w Katowicach :D czeka na Korciaczki, lada chwila powinny po niego być :D

jerzykowko pozwoliłam sobie wkleić Twój apel o pomoc na wątku o Pyrkocie

kciuki za Anielkę :ok:

Hurrra, podroz do lepszego zycia dobiega konca!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz Korciaczki go odchuchaja:)))))))))))))))

Honoratko, mozesz przeklejac wszedzie;-) oby tylko to cos dalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miejmy nadzieje... Dzieki Ci za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon kwi 20, 2009 8:58

honda11 pisze:
Ania Z pisze:Honoratko pingwinek nie miał kropelek do oczu
myślę że już na miejscu przyda mu sie jeszcze jedna wizyta u weta
stan jego dziąseł mi się nie podoba

ale sie popisał w drodze ;)

Tak, pisałam do Korciaczek, że chyba w sprawie oczek potrzebny będzie wet. Jak przyjechał miał dość mocno zaropiałe, ale potem się umył i tylko lewe pozostało troszkę mokre.

Co do popisu, to byłam szczęśliwa, że poszło co miało iść :D . tylko Patrycja z tyłu kręciła nosem :lol:

tak myślałam że podróż wygoni mu qpala z brzuszka 8)
martwiłam się że nie zrobił u mnie
bączki puszczał już wcześniej ;)
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Pon kwi 20, 2009 9:38

dziewczynki, przepraszam, że nie mogę się zaangażować w pomoc, ponieważ muszę za 5 tygodni oddać gotową pracę doktorską, a mam dopiero połowę napisaną (od stycznia), więc moja cała energia i czas wolny jest teraz skupiony na pracy naukowej...

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pon kwi 20, 2009 9:39

Cieszę się ogromnie z Paprocha i pozostałych które opuściły przytulisko. Trzymam wielkie, wielkie kciuki za te które nadal czekają.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon kwi 20, 2009 9:43

puss pisze:dziewczynki, przepraszam, że nie mogę się zaangażować w pomoc, ponieważ muszę za 5 tygodni oddać gotową pracę doktorską, a mam dopiero połowę napisaną (od stycznia), więc moja cała energia i czas wolny jest teraz skupiony na pracy naukowej...

a ja myślałam, że się spotkamy w sobotę na sprzątanku :lol:, ale jak mus to mus

honda11

Post » Pon kwi 20, 2009 9:54

Dziewczyny piszcie w jakim dniu jedziecie do Przyborówka,Honorata chciałaby wiedzieć aby nie jechać w ten sam dzień tylko inny.Nie chodzi oczywiście o jakieś awersje tylko abyście się jednego dnia nie zdublowały a na drugi dzień nie będzie nikogo u kociaczków. :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pon kwi 20, 2009 9:57

honda11 pisze:
aga9955 pisze:Apeluje o pomoc w Przyborowku przy codziennych pracach.
Potrzebne sa rece do pracy przy kotach.
kto jeszcze moze pomoc??? dziewczyny z Poznania??

tyle dziewczyn było na Pyrkocie, a tu mało kogo widać :cry:

Bo spotkanie towarzyskie to przyjemność a pomoc konkretna to juz mniej, niestety :roll:
To tak działa, niestety, nie pierwszy zresztą raz...
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pon kwi 20, 2009 10:08

ja też mam pytanie : kto jedzie w sobotę, bo muszę się z kimś zabrać lub pod kogoś podczepić
- słabo znam Poznań, a trasy do Przyborówka wcale 8O

honda11

[poprzednia][następna]