aga9955 pisze:Apeluje o pomoc w Przyborowku przy codziennych pracach.
Potrzebne sa rece do pracy przy kotach.
kto jeszcze moze pomoc??? dziewczyny z Poznania??
tyle dziewczyn było na Pyrkocie, a tu mało kogo widać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Apeluje o pomoc w Przyborowku przy codziennych pracach.
jerzykowka pisze:... Mam tez prosbe, zeby FKP zamowil mokra karme dla kotow w Zwierzakowie (macie upusty). Nie bede mogla jej odebrac, moga mi przywiesc do domu wieczorem, albo np. do Zabers, ...
zabers pisze:jerzykowka pisze:... Mam tez prosbe, zeby FKP zamowil mokra karme dla kotow w Zwierzakowie (macie upusty). Nie bede mogla jej odebrac, moga mi przywiesc do domu wieczorem, albo np. do Zabers, ...
W razie czego piwniczka gotowa na przyjęcie karmy. Joasia ma mój adres i telefon (albo proszę o kontakt na PW - jeśli to ma trafić do mnie- podam dane i umówimy się).
honda11 pisze:pingwinek już w Katowicachczeka na Korciaczki, lada chwila powinny po niego być
jerzykowko pozwoliłam sobie wkleić Twój apel o pomoc na wątku o Pyrkocie
kciuki za Anielkę
honda11 pisze:Ania Z pisze:Honoratko pingwinek nie miał kropelek do oczu
myślę że już na miejscu przyda mu sie jeszcze jedna wizyta u weta
stan jego dziąseł mi się nie podoba
ale sie popisał w drodze
Tak, pisałam do Korciaczek, że chyba w sprawie oczek potrzebny będzie wet. Jak przyjechał miał dość mocno zaropiałe, ale potem się umył i tylko lewe pozostało troszkę mokre.
Co do popisu, to byłam szczęśliwa, że poszło co miało iść. tylko Patrycja z tyłu kręciła nosem
puss pisze:dziewczynki, przepraszam, że nie mogę się zaangażować w pomoc, ponieważ muszę za 5 tygodni oddać gotową pracę doktorską, a mam dopiero połowę napisaną (od stycznia), więc moja cała energia i czas wolny jest teraz skupiony na pracy naukowej...
honda11 pisze:aga9955 pisze:Apeluje o pomoc w Przyborowku przy codziennych pracach.
tyle dziewczyn było na Pyrkocie, a tu mało kogo widać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 249 gości