Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:A moje starsze dziecie mi przyniosło dwie książki Cień wiatru i Gra anioła tego samego autora Carlos Zafon.
Gosia to ogromny mol książkowy, nie wiem jak ona to robi bo w pracy jest średnio od 9.00- 18.00/19.00 ale tygodniowo potrafi przeczytać z dwie, trzy książki. I jak to mówi Marcin jak wchodzi na stronę Merlina to zapomina o wszystkim. Pisze, też często na stronie Merlina różne recenzje i opinie i wygrywa talony na zakupy.
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:A moje starsze dziecie mi przyniosło dwie książki Cień wiatru i Gra anioła tego samego autora Carlos Zafon.
Gosia to ogromny mol książkowy, nie wiem jak ona to robi bo w pracy jest średnio od 9.00- 18.00/19.00 ale tygodniowo potrafi przeczytać z dwie, trzy książki. I jak to mówi Marcin jak wchodzi na stronę Merlina to zapomina o wszystkim. Pisze, też często na stronie Merlina różne recenzje i opinie i wygrywa talony na zakupy.
Koniecznie zapytaj Gosię, jak ona to robi... Ja też mól książkowy, ale ostatnio 3 książki miesięcznie to dla mnie za dużo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], marivel i 59 gości