Piraciku, jak się masz Kochanie?
Cmoki w cudne pysio
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
U Piracika bez zmian. No, może trochę przestał grymasić A ja muszę się w końcu zabrać za jakieś filmy, tylko problem tkwi w łączu USB. Komputer frunie do naprawy...
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Czołem Cameo i Piraciku,dawno mnie u Was nie było,ale o Piraciku,małym przystojniaku o cudnym Pysiu cały czas myślę.Kurde żeby mu się udało znaleźć domek prawdziwie go kochający.
DOMKI KOCHAJĄCE KOCIACZKI,ZWRÓĆCIE UWAGĘ NA TĘ KOCIĄ PIĘKNOŚĆ
Stara studyjna fotka Piracika, na nowe nie ma szans przy moim komputerze...
A moje własne koty (sztuk trzy) zostały wczoraj gruntownie odrobaczone i zabezpieczone przed pasożytami zewnętrznymi (Frotline) Piracik i Forca odrobaczeni już jakiś czas temu, więc nie musiałam męczyć tej dwójeczki