DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 18, 2009 22:57

Laska, zgadza się :D Jest filigranowa i szczuplutka jak Twiggy :wink: , na długich zgrabnych łapkach...
Tylko znów wyje jak wściekła :roll: Przed chwilą znów poleciały pióra i posypał się na podłogę stos płyt, to Tadek spierniczał przed rusałeczką na szafę 8O

Edit: a dla mnie cud-miód: baranki, przytulanki, miauczki... co za wścieklizna pomylona :roll:
chyba jednak nie mam ochoty na drugiego kociego czubka-dominanta :twisted: z kotów upośledzonych umysłowo zdecydowanie preferuję rozbrajających palczastych kretynów płci męskiej :1luvu: :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie kwi 19, 2009 6:39

Obrazek :wink: :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 19, 2009 8:12

Godzilla śliczna :D
Co do imienia - skoro ma być "bardziej medialne", to może jakiś "skrót" od Godzilla ;-) jakaś Godi, Zillla, itp? ;-)

I ciągle mocne kicuki za Busię... :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie kwi 19, 2009 18:05

Coś mi się wydaje, że specjalnie aktywna reklama nie będzie potrzebna, urok Godzilli to atut miażdżący wszelką konkurencję :wink: Z tym że niestety cholera będzie dostępna wyłącznie w opcji na jedynaczkę :twisted: Właśnie natłukła Norysię do krwi 8O
A w chwilę potem rzuciła się na pasztet sojowy z oliwkami, którym usiłowałam posmarować sobie kromkę dykty. Broniłam się dzielnie, ale zwyciężyła. Zjadłam kanapkę z dżemem :roll: Aczkolwiek być może nie doceniam w tym momencie jej dobrego serca, albowiem jakąś 1/3 tego pasztetu uprzejmie mi zostawiła :twisted:
Dla mnie potfforzyca jest przepięknie miła, miziasta, rozmowna, pokazuje mi brzuchol i daje nosek do całowania... Cacko nie kot :twisted:
Teraz kradnie mi ananasową Jogobellę. Wegetarianka... :roll: ?

Wybaczcie, że już spadam, zaraz przychodzi do mnie wspominany już wcześniej sąsiad od wężyka 8) Umywalka znów przecieka, a jak wiadomo - przeciekający wężyk może doprowadzić do nieszczęścia :wink: , toteż staram sie w porę temu zapobiec.
Nie wiem, czy jeszce dziś tu zajrzę - i to wcale nie w związku z wężykiem :wink: , ale z tym, że jestem paskudnie przeziębiona i chyba tuż po wyjściu Kamila położę się znów do wyrka :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie kwi 19, 2009 18:07

He he..coś podejrzany ten wężyk..znaczy sąsiad.. :mrgreen: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie kwi 19, 2009 18:29

Wielbłądzio pisze:sąsiad od wężyka

Oj naprawdę mocno podejrzany ten wężykowy kontakt :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie kwi 19, 2009 22:33

kalair pisze:He he..coś podejrzany ten wężyk..znaczy sąsiad.. :mrgreen: :lol: :lol:

alus1 pisze:

Kobiety, o co Wam chodzi 8O :wink: ???
Dobry uczynny człowiek, sam z dobrej woli przychodzi samotnej starej pannie problemy z wężykami rozwiązywać... i tyle :twisted:
Przyszedł, pokręcił wężykiem (TYM SPOD UMYWALKI, metalowym :twisted: o kręceniu żadnym innym nic mi nie wiadomo :wink: ) , schował wężyka na miejsce - i poszedł.

Wmusiłam w Cholerę prawie całą strzykawkę gerbera... Ale to jest tylko 20 ml, w ciągu dnia zjadła jeszcze kilka chrupek - taka ilość jedzenia na dobę nie wystarczy dla dorosłej kotki :( ... Co ja mam z nią zrobić, u kogo ją leczyć, jeśli doskonały koci stomatolog rozkłada już ręce :crying: ...?

Godzilla zlizuje mi właśnie z kanapki dżem gruszkowy. Próbowała też dziś (poza wymienionymi już poprzednio raczej niekocimi artykułami spożywczymi) pomidorów w oliwie, posypanych świeżą bazylią i innymi przyprawami 8O ... Nigdy nie próbowałam nawet przekonywać swoich Skór do wegetarianizmu (ja bym tego bardzo chciała, miałabym o wiele lepsze samopoczucie w ogóle nie mając w domu i nie używając mięsa w żadnej postaci - ale jak wiadomo kot należy do drapieżników i skazywanie Drani na roślinożerność dla zaspokojenia moich własnych fanaberii byłoby robieniem im krzywdy :() , a tu proszę, trafia się taki kot-dziwo, który z własnej nieprzymuszonej woli tak rewelacyjnie rokuje 8O Całe szczęście, że nie jest pacyfistką i nie przyjechała do mnie prosto z San Francisco :mrgreen: , bo taką bratnią duszę to a nuż by mi jeszcze przyszło do mojego głupiego łba sobie tu zostawić :twisted:
Usiłowała również napić się prosto z puszki piwa Karmi (wiem wiem, że to takie tylko niby-piwo, a nie prawdziwe - ale ja zdecydowanie wolę te wszystkie smakowe niby niż zwykłe :oops: ), na szczęście bezskutecznie.

Hi hi, miałam napisać to już dawno sama, ale zapomniałam... Kiedy pojawi się tu Marcelibu, może poświadczy fakt, że niektóre z moich osobistych Drani też mają nałogi... Tadźka preferuje Lecha, a Maciuś maniakalnie wyciąga z popielniczki pety oraz całe papierosy z pudełka :roll: Cholera, kto je tego nauczył...?!
Ja piwo piję bardzo rzadko, w dodatku prawie zawsze właśnie takie babskie - hmm, winko to i owszem często :oops: , ale piwa nie... I palę w domu też bardzo rzadko, ja w ogóle palę tylko dorywczo i też tylko babskie 'słomki' :wink:. Więc po kim moje dzieci są takimi menelami...?

Przeziębienie ma się świetnie. Ja znacznie gorzej.
Dobranoc.
Ostatnio edytowano Nie kwi 19, 2009 22:38 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Nie kwi 19, 2009 22:38

Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:He he..coś podejrzany ten wężyk..znaczy sąsiad.. :mrgreen: :lol: :lol:

alus1 pisze:

Kobiety, o co Wam chodzi 8O :wink: ???

No, o wężyki..
Wielbłądzio pisze:Dobry uczynny człowiek, sam z dobrej woli przychodzi samotnej starej pannie problemy z wężykami rozwiązywać.

To z Tobą jakaś stara panna mieszka?!
Wielbłądzio pisze:Przyszedł, pokręcił wężykiem

Matko,tak publicznie.. :mrgreen:

Dobrej Wielbłądku!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie kwi 19, 2009 22:43

Tak, publicznie. Przed całą tutejszą ogoniastą publiką.
Zajrzał gdzie trzeba (do szafki pod umywalką), wydobył wężyka, pokręcił nim i schował utensylium tam gdzie jego miejsce. I już nie przecieka.
Ufff :strach: :wink:

A stara panna... jak sama możesz się tu doczytać. Samotna, 28-letnia stara panna, chronicznie niewyżyta seksualnie :roll: :twisted: :wink:
Ostatnio edytowano Nie kwi 19, 2009 22:45 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Nie kwi 19, 2009 22:44

Kochana za mocno się tłumaczysz z wężyka żeby to nic nie było :twisted: :twisted: :twisted:
To masz teraz że tak powiem przerąbane bo już nic nie zjesz :wink:
czego Ci Dranie nie wyżrą to nowa kruszynka dokończy :wink:

alus1

Post » Nie kwi 19, 2009 22:47

Litości Alu, ten wężyk jest metalowy, zimny i okrutnie długi :roll: i cienki :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie kwi 19, 2009 22:50

Wielbłądzio pisze:Litości Alu, ten wężyk jest metalowy, zimny i okrutnie długi :roll: i cienki :roll:

to ostatnie odstrasza fakt :wink: :twisted:

alus1

Post » Nie kwi 19, 2009 22:52

alus1 pisze:
Wielbłądzio pisze:Litości Alu, ten wężyk jest metalowy, zimny i okrutnie długi :roll: i cienki :roll:

A cała nieostatnia reszta to nie odstrasza 8O ?
:twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie kwi 19, 2009 22:55

Wielbłądzio pisze:
alus1 pisze:

A cała nieostatnia reszta to nie odstrasza 8O ?
:twisted:

no wiesz sama piszesz że ...
Wielbłądzio pisze: chronicznie niewyżyta seksualnie :roll: :twisted: :wink:
wiec...reszta mniej odstrasza :twisted: :smokin: :twisted:

alus1

Post » Nie kwi 19, 2009 22:57

Mnie wystarczająco odstrasza :twisted: Bezkompromisowo :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]