TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 18, 2009 21:31

jerzykowka pisze:
Peciu, jestem w domu i czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tylko nie rano, bo na 9.00 jade do weta z Anielka- nie jest dobrze:( )

Kochana jak będę jechać to dam znać....Anielko kruszynko przytulam cię mocno... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob kwi 18, 2009 21:39

jerzykowka pisze:Iwciu, dzieki za wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymamy kciuki za Twoja pingwineczke :!: Za sterylizacje zwrocimy oczywiscie, ale pisz prosze o wszystkich innych potrzebach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz przepraszamy, ze zawierzylysmy cudzemu slowu i takie wynikly perypetie...

jeżykowa jak jeszcze raz mnie za to przeprosisz to obiecuję, że pojadę to Poznania i uduszę Cię :twisted: :wink:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob kwi 18, 2009 21:53

to może ja teraz raz jeszcze przeproszę za moją absencję dzisiejszą
:oops:
przepraszam :cry:
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Sob kwi 18, 2009 21:53

iwcia pisze:jeżykowa jak jeszcze raz mnie za to przeprosisz to obiecuję, że pojadę to Poznania i uduszę Cię :twisted: :wink:

Błagam! Nie duś, poczekaj, przemyśl i pod żadnym pozorem nie oglądaj tego czeskiego filmu "Trup w każdej szafie"! :ryk:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Sob kwi 18, 2009 22:02

Nah pisze:to może ja teraz raz jeszcze przeproszę za moją absencję dzisiejszą
:oops:
przepraszam :cry:

Ale ja oglądałam ten film, więc uważaj. Do Leszna to nawet i rowerem dojadę i... zero litości. Uduszę i będą koszty :twisted:
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Sob kwi 18, 2009 22:03

zabers pisze:
iwcia pisze:jeżykowa jak jeszcze raz mnie za to przeprosisz to obiecuję, że pojadę to Poznania i uduszę Cię :twisted: :wink:

Błagam! Nie duś, poczekaj, przemyśl i pod żadnym pozorem nie oglądaj tego czeskiego filmu "Trup w każdej szafie"! :ryk:

:lol: :lol: :lol:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob kwi 18, 2009 22:12

iwcia pisze:
zabers pisze:

:lol: :lol: :lol:

No dzięki Iwcia. To mi ulżyło.
Do wszystkich - Desantu z Miasta włókienników nie bedzie :ryk: Można iść spać. Jerzykowa przeżyje! :lol:

zabers

Post » Sob kwi 18, 2009 22:14

ja tam bym desant chciala, bo daje glowe ze iwcia by sie w Olafie zakochala. ;)
Iwciu to najwspanialszy pingwin jakiego udalo mi sie poznac!
Cudo nie kot!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob kwi 18, 2009 22:16

Ja Jowita mam propozycje dla Wandy. Ale to osobiscie z nia obgadam. Co do Paprocha to pertraktuje...nie jest latwo. Z chlopem wiesz jak jest.
Ale poki co pojade w tygodniu z wetem i Asia i bede myslec.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob kwi 18, 2009 22:18

aga9955 pisze:Ja Jowita mam propozycje dla Wandy. Ale to osobiscie z nia obgadam. Co do Paprocha to pertraktuje...nie jest latwo. Z chlopem wiesz jak jest.

no niestety wiem jak to z chlopami.

moj szczesliwy nie jest ze mamy kota w lazience ale focha nie strzela, przebolal ;)

Etka

Post » Sob kwi 18, 2009 22:23

Etka pisze:
aga9955 pisze:Ja Jowita mam propozycje dla Wandy. Ale to osobiscie z nia obgadam. Co do Paprocha to pertraktuje...nie jest latwo. Z chlopem wiesz jak jest.

no niestety wiem jak to z chlopami.

moj szczesliwy nie jest ze mamy kota w lazience ale focha nie strzela, przebolal ;)

Moj bedzie mial focha ..niestety. Ale to mozna przebolec. Mam tez maly problem natury technicznej, od dzis na noce wraca moja Misia tarasowa. Jest wysterylizowana i wczoraj cala noc ja koty bily.....:( ma caly kark pogryziony, i smierdzi moczem kocura...:(
Siedzi w pokoju u starszego syna, jedyny pokoj ktory jest wolny i mozna go zamknac. Kombinuje.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob kwi 18, 2009 22:50

Krótka relacja o Rysiu.
Czuje się dobrze. Jest ciekawym, żywym kotkiem, więc nie siedział w odosobieniu. Zwiedza całe mieszkanie; opanowane ma już tak do półtora metra wzwyż. Pewnie w nocy bedzie zwiedzał wyższe tereny :roll:
Nie boi sie nikogo. Na wstępie huknął na naszą "samicę alfa". Michałka, który jest trzykrotnie wiekszo od niego, ignoruje :D
Po obejrzeniu mieszkania, uskutecznił mini drzemkę. Potem skorzystał z toalety. Niewiele zjadł :( Ale miał przecież dzisiaj wiele emocji.
Już teraz widać, jaki to łagodny, wesoły kotek.

p.s. właśnie się bawi patyczkiem z piórkiem :D

miyoshi

Od: Sob maja 03, 2008 19:26

Post » Sob kwi 18, 2009 22:53

Hooop do góry koteczki hooooop po domki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:ok: :ok: :ok: :ok:

Potrzebne domki dla koteczków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bananowy_kot

Od: Czw mar 26, 2009 0:50

Post » Sob kwi 18, 2009 22:58

koperata pisze:Krótka relacja o Rysiu.
Czuje się dobrze. Jest ciekawym, żywym kotkiem, więc nie siedział w odosobieniu. Zwiedza całe mieszkanie; opanowane ma już tak do półtora metra wzwyż. Pewnie w nocy bedzie zwiedzał wyższe tereny :roll:
Nie boi sie nikogo. Na wstępie huknął na naszą "samicę alfa". Michałka, który jest trzykrotnie wiekszo od niego, ignoruje :D
Po obejrzeniu mieszkania, uskutecznił mini drzemkę. Potem skorzystał z toalety. Niewiele zjadł :( Ale miał przecież dzisiaj wiele emocji.
Już teraz widać, jaki to łagodny, wesoły kotek.

p.s. właśnie się bawi patyczkiem z piórkiem :D

wcale sie nie dziwie ze nie zjadl, moj tymczasowniczek tez nic nie zjadl, bo one sie nafutrowaly jak baki!! chyba jadly na zapas.

Moj Kropek jest tak rozdety ze sie normalnie boje czy on nie peknie :roll:

Etka

Post » Sob kwi 18, 2009 23:00

Zapomniałam jeszcze napisać o Rysia ogonku. Ma wyczuwalne zgrubienie tuż przy pleckach. Tak jakby miał źle zrośnięte po złamaniu. Taki domysła laika. Na pewno wiem jedno- nie boli go :) Ma po prostu ogonek tak trochę w bok. Zreszta nie on jedyny na świecie :P

miyoshi

Od: Sob maja 03, 2008 19:26

[poprzednia][następna]