Witaj Haniu.
Jak zdrówko. Lepiej?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:annette88 pisze:Hannah12 pisze:Zapomniałam Wam napisać, że do środy jestem na zwolnieniu. Jak coś się działo to przenosiłam i odrabiałam zajęcia teraz postanowiłam tego nie robić.
no.. nareszcie jakieś wolne dla studentównie żebym cieszyła się z twojej choroby, ale że im odrobić nie każesz
Studenci i tak maja zajęcia - jest zastępstwo za mnie. W tym co napisałam, chodziło o to, że z dzwoniono do mnie z uczelni i chciano przenieść moje zajęcia na inne terminy. A przecież ja jestem chora i mam płacone mniej za chorobowe itp.
kalair pisze:Leż leż Haniu,bo się człowiekowi wydaje,że ma siły,a jak coś chce zrobić, to kaput.
Dobrze,że Aga ma czas pomóc.
Hannah12 pisze:kalair pisze:Leż leż Haniu,bo się człowiekowi wydaje,że ma siły,a jak coś chce zrobić, to kaput.
Dobrze,że Aga ma czas pomóc.
Czasu to ona nie ma za bardzo, uczy się do egzaminu który ma 14 maja - z psychiatrii i na zajęcia z radiologi. A jeszcze dzisaj się z grupą omówili na ognisko. Pogoda kiepska, ale tak rzadko się spotykają i gdzieś wychodzą, że sztormiaki na grzbiet i na powietrze marsz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 40 gości