Dotarłam tu wreszcie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nelly pisze:catawba pisze:bry
ja się chyba kiedyś skuszę na tego orijena... tylko muszę im najpierw wmówić, że go uwielbiają![]()
acany wziąć do ust nie chciały..
Kup najpierw małą paczuszkę lepiej na próbę.
Bo moje ani Acany ani Orijena nie chciały, a tak mi zależało żeby polubiły. Kothka radziła dać rybnego, tylko jeszcze nie wypróbowałam.
Za to Hilssa raczą. Na allegro Hills wychodzi naprawdę tanio przy wielkim worze.
Avian pisze:Bry![]()
Dotarłam tu wreszcie
MaryLux pisze:A mnie tu jeszcze nie było
maggia pisze:Doberek!![]()
Acana jest ble
C & P
Ja podaje od kilku miesięcy 1st choice
catawba pisze:Nelly pisze:catawba pisze:bry
ja się chyba kiedyś skuszę na tego orijena... tylko muszę im najpierw wmówić, że go uwielbiają![]()
Bo moje ani Acany ani Orijena nie chciały, a tak mi zależało żeby polubiły. Kothka radziła dać rybnego, tylko jeszcze nie wypróbowałam.
Za to Hilssa raczą. Na allegro Hills wychodzi naprawdę tanio przy wielkim worze.
takiego ogromnego hill'sa właśnie niedawno nabyłam, bo właśnie raczył im zasmakować. w tym ogromie przeróżnych karm i najróżniejszych opinii, stwierdziłam, że kupię im to co lubią.. a jak będzie widać dno to pomyślę o następnej opcji
tosiula pisze:Avian pisze:Bry![]()
Dotarłam tu wreszcie
Witaj![]()
Taka zapracowana dzisiaj jesteś?
tosiula pisze:catawba pisze:Nelly pisze:catawba pisze:bry
takiego ogromnego hill'sa właśnie niedawno nabyłam, bo właśnie raczył im zasmakować. w tym ogromie przeróżnych karm i najróżniejszych opinii, stwierdziłam, że kupię im to co lubią.. a jak będzie widać dno to pomyślę o następnej opcji
Kieruję się dokładnie tą samą zasadą. Przede wszystkim kupuję to co lubią koteczki.Ale im tak się szybko wszystko nudzi, że mam teraz niezły zapasik. Wię będą teraz dojadać
tosiula pisze:Jakoś tak boję się dużych paczek. Nie będę miała co z tym zrobić jak nie będą jadły. Tym bardziej, że jedzą też mokre.
trawa11 pisze:Dzień doberek![]()
chyba sie dzisiaj nie przywitałam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości