vega36 - trochę się już zgubiłam w wątku i nie pamiętam, czy była jakaś informacja, czy te wczorajsze "przynęty" zostały zjedzone? - Ten przysmak, który Twój TŻ zostawił na parapecie wewnątrz?
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...
Przeszukiwanie piwnicy centymetr po centymetrze nie ma sensu, bo jeżeli kotka tam jest, to się spłoszy i zaszyje jeszcze głębiej. Trzeba zostawiać jedzenie i to w takim miejscu, żeby miała do niego dostęp, czyli najlepiej w tym pomieszczeniu z okienkiem, ewentualnie na piwnicznym korytarzu, jeśli jest szansa, że ona się przeciśnie przez drzwi. Radzę zabrać ze sobą kłódkę i poprosić właściciela, żeby zamknął swoją komórkę połączonymi dwiema kłódkami. Wtedy w dzrzwiach będzie szpara i kotka ewentualnie zacznie chodzić po kotytarzu, gdzie jest łatwiejszy dostęp dla łapaczy.
Pytanie do ewar: czy Tosia wie, co to klatka-łapka?
informacja od Ewar - Tosia nie wie co to klatka-łapka
była złapana na ręce i tak przyniesiona do lecznicy
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Przepraszam,dopiero wróciłam.Byłam w lecznicy,tam w pomieszczeniu dla kotów nie ma zasięgu.Killatha wysłała mi SMS-a i oddzwoniłam jak najszybciej.Tak jak już wiecie,Tosia została przyniesiona na rękach.
ja juz nie wiem co robić
modlić się? trzymac kciuki?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Tosieńko, wychodź z ukrycia
czekamy na ciebie malutka
gdzieś musiała
a ta piwnica wydaje się z punktu widzenia kota bardzo dobra
tym bardziej że z ciasnym wejściem więc pewnie była niezajęta
Dziękuję Wam wszystkim za pomoc, za zmianę ogłoszenia i rady i za Twoje bieganie Vego36.
Mój TŻ był tam wczoraj od 3.oo do 5.oo rano i nic....
Dziś też jedzie w środku nocy jeśli ktoś mu chce towarzyszyc to zapraszamy!!!!!!
Jego tel. to ten pierwszy na ogłoszeniu
bananowy_kot pisze: Czy to możliwe że odnajdziemy Tosię ????
nawet nie dopuszczam myśli, że może się nie znaleźć
szuka jej przecież tyle ludzi
poprostu musi się znaleźć