Widze , ze choróbska nie ustepuja z domku, trzeba wierzyc , ze nadejdzie lepsze jutro.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Z bazarku uzbierało się 50 zł, prosiłabym o konto...
Wiem, że to niewiele, nad następnym popracuję w ciągu najbliższyh dni...
mar9 pisze:justyna8585 pisze:Z bazarku uzbierało się 50 zł, prosiłabym o konto...
Justynko, gdybyś mogła złapać jakiegoś kotka (tak dużo ich u Ciebie) to wtedy te pieniążki z bazarku można by przeznaczyć na zaszczepienie kotuta a ja go wezmę na tymczas.
Pisałam o tym "nieprzelewaniu się" w kontekście tego, że chciałabym więcej pomagać ale finanse mnie ograniczają.
Na potrzeby już obecnych kotów jakoś nam wystarcza, tylko w razie choroby robi się z kasą cienko.
A tak w ogóle to nie powinnam się skarżyć bo są ludzie, którzy mają jeszcze gorzej a jakoś sobie radzą.
Przepraszam, już nie będę się skarżyć na brak kasy, jakoś to będzie.
justyna8585 pisze:mar9 pisze:justyna8585 pisze:Z bazarku uzbierało się 50 zł, prosiłabym o konto...
Justynko, gdybyś mogła złapać jakiegoś kotka (tak dużo ich u Ciebie) to wtedy te pieniążki z bazarku można by przeznaczyć na zaszczepienie kotuta a ja go wezmę na tymczas.
Pisałam o tym "nieprzelewaniu się" w kontekście tego, że chciałabym więcej pomagać ale finanse mnie ograniczają.
Na potrzeby już obecnych kotów jakoś nam wystarcza, tylko w razie choroby robi się z kasą cienko.
A tak w ogóle to nie powinnam się skarżyć bo są ludzie, którzy mają jeszcze gorzej a jakoś sobie radzą.
Nie, nie nie...to spłata długu za tymczasy,wole nawet nie wiedzieć ile jeszcze zostało...tak powoli co miesiąc będę spłacała.
Mała1 pisze:Marysia-mam nadzieje,że wpadniesz tego 9ego maja na kawke do parku( wątek na podforum spotkania)
no i wszyscy, którzy tu zagladaja oczywiscie też
mar9 pisze:justyna8585 pisze:mar9 pisze:justyna8585 pisze:Z bazarku uzbierało się 50 zł, prosiłabym o konto...
Nie, nie nie...to spłata długu za tymczasy,wole nawet nie wiedzieć ile jeszcze zostało...tak powoli co miesiąc będę spłacała.
Teraz to ja nie rozumiem: jakiego długu za tymczasy??? Ty nie masz żadnego długu, ja biorę koty na tymczas bo chcę to robić a nie w celach zarobkowych a to, że dostaję wsparcie finansowe z forum to jest tylko i wyłącznie dobra wola sponsora a nie obowiązek.
Pomagam bo chcę i to, czy tymczas będzie z Rudy, Katowic czy innego miasta to nie ma znaczenia i osoba dająca mi kotka na tymczas nie może w tym momencie przejść na status mojego dłużnika i czuć się w obowiązku wspierać mnie finansowo.
Ja nie chcę, by tak mnie postrzegano, na pewno nie TAK.
Podsumowując: Justynko, słonko moje: NIE JESTEŚ MI NIC WINNA.
anita5 pisze:Śliczny koteniek...
Mar, tyśi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 234 gości