Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Czemu?? NIe mam żadnych problemów ze stadem. Dogadały się między sobą, potrafią się już razem bawić, sypiają na drapaku, na kanapie, na łóżku - jak komu wygodnie. Jadają zgodnie, kuwetkują też bez oporów. Spokojniutko. Zabawy maja spektakularne bo 4 sztuki w galopie tabunowym przewalające sie po chacie to jest widok godny uwiecznienia, ale mnie to nie przeszkadza. Zdecydowanie jest ok. Miyuki i Hino pięknie sie aklimatyzują, są niesamowicie pro ludzkie... Bajka!
Motodrama pisze:Ja to kurcze z Ciebie to akurat nic nie ściągnę - one wszystkie raczej spolegliwe? Chyba będę musiała wykastrować ze dwie przybłędy na raz. A Myiu też taka spolegliwa?
kinga w. pisze:Zawsze na spokojnie i z Kłaczkiem w roli negocjatora.
kalair pisze:Młody odważny!![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:Młody odważny!![]()
Albo głupi i nie wie na co się waży!
dora750 pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:Młody odważny!![]()
Dobrze, że nie młody gniewny
kinga w. pisze:dora750 pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:Młody odważny!![]()
no, nie. Ale potrafi dać popalić. Tyle że nie jest agresywny. Społecznik taki - nawet potrafi sie podzielić jak ukradnie. Robin Hood footrzasty.
kalair pisze:No, młody,odważny sprawiedliwy.![]()
kalair pisze:kinga w. pisze:dora750 pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:Młody odważny!![]()
no, nie. Ale potrafi dać popalić. Tyle że nie jest agresywny. Społecznik taki - nawet potrafi sie podzielić jak ukradnie. Robin Hood footrzasty.
No, młody,odważny sprawiedliwy.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuzia115 i 69 gości