Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:nie może być za dobrze skoro może być źle. Głębsze rzucenie okiem na niektóre tylko kociuchy ze stadka dało okropne efekty:
Kacper - w końcu udało się odkryć, który ogon ma rozwolnienie, leczenie włączone od kopa, oraz nieładne dziąsełka
Rufin - nawrót stanu zapalnego dziąseł
Zuzia - narośl koło jednego z kłów
Na dalsze oglądanie brakło mi energii, bo moje koty nie należą do słodkich, puchatych kuleczek, z którymi można bądź coMam nadzieję, że do weekendu uda się zakończyć ten przegląd.
Najbardziej martwi mnie Zuzanka, bo ona w ogóle jest potwornie zestresowana, chude toto, z wylizanym z futra brzuszkiem, wyniki krwi kiepskie i jeszcze narośl. Mam nadzieję, że to nic złośliwego
Tweety pisze:zadzwonił p. Jan z Kłaja, nasza ulubiona trikolorka urodziłaKinya, Julia, na pomoc! Może teraz uda się cholerę złapać, bo rzuca się jak wściekła na jedzenie jak on przychodzi. Urodziła w tej większej budzie
Tweety pisze:maluchy włożone do pudełka, mam nadzieję, że kotka ich nie odrzuci z tego powodu. Ale to jest rozwiązanie na 5 minut. Tam się zaraz zlecą psy i dzieci. Co robić, kto wie? Bo ja kompletnie nie mam pomysłu albo odpowiedniej wiedzy
Tweety pisze:maluchy włożone do pudełka, mam nadzieję, że kotka ich nie odrzuci z tego powodu. Ale to jest rozwiązanie na 5 minut. Tam się zaraz zlecą psy i dzieci. Co robić, kto wie? Bo ja kompletnie nie mam pomysłu albo odpowiedniej wiedzy
Lidka pisze:Fajne szczurki ale zrob w pudle inaczej wejscie. Moze zaklej to a z drugiej strony wytnij w gornym raczej rogu. Tak, zeby male nie mialy szans wyjsc i zeby centralnie nie wialo. Zeby zrobil sie kacik zaciszny.
Przepraszam, ze sie wymadrzam ale to juz lata praktyki w robieniu takich pudel:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości