, wszystko napisze na pewno!!!!!Moderator: Estraven
, wszystko napisze na pewno!!!!!
, wczoraj juz nie pisalam, bo zjechalam z lecznicy bardzo pozno i zajelam sie kociastymi.
Jowitko, wet zaniechal powtorzenia testu bialaczkowego, bo stosunek czegos do czegos (globulin?)
Etka pisze:oj Asia pokrecilas, stosunek albumin do globulin sie robi przy FIPie, a ja zadnego testu na Fip nie kazalam Ci robic, bo zawsze go odradzam kazdemu
zreszta nawet nie podejrzewam FIPa u Anielki bo nie wiem po co...objawy nie ma FIPowe, zupelnie nie wiem skad im sie ten fip wzial ???
Mowilam o bialaczce ale z tego co wiem ten stosunek albumin do globulin ma sie nijak do bialaczki (?)
Mimo wszystko bialaczke bym zrobila, a test na FIPa ABSOLUTNIE NIE BO JEST NIEMIARODAJNY

Georg-inia pisze:Anielka miała test na białaczkę robiony nawet dwa razy, bo i w schronie i u CoolCaty robiłyśmy oba testy ze względu na badziewność schroniskowych FIV-owych, oba wysżły ujemnie.
Trzymaj się, malutka! przeciez masz najlepszą opiekę pod słońcem, zawalcz no trochę, bo nam się Asia w końcu podłamie![]()
![]()
aga9955 pisze:Asiu a mala nie miala na wejscie do Ciebie testu na bialaczke robionego?
A skad wetom sie ten fip wzial....?mala ma jakies objawy? zoltaczke anemie?
Nieleczalna infekcja i grzbek moze byc wskazaniem do zrobienia testu na bialaczke. Lub powtorzenia testu....
aga9955 pisze:jak mialal testy i sa ujemne to spokojnie Aska. Ona jest bardzo oslabiona. Malusia kruszynka. Walczy i ma prawo leczyc sie dlugo. Moze ja skonsultowac jeszcze gdzies....bo ten fip to mnie powalil......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Paulusek i 10 gości