daj znac jak znow cos mignie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mama007 pisze:wypuscilam je na tej posesji gdzie zlapalam, bo tam jest spokojniej. nie jezdza samochody, moze sobie przypomna teren, ludzie nie chodza... moze potem same sie przeniosa na druga strone? zobaczymy.
daj znac jak znow cos mignie
Amika6 pisze:Aga przed wyjściem z pracy uzupełnię Czupurkom miski, ale przez najbliższe 3 dni nie będę miała jak.
Mogłabyś zajrzeć tutaj do nich wieczorkiem. Tym bardziej, że Ciebie znają i może się pokażą, bo tak jak pisałam w wątku LT, ja nie mam żadnej pewności, że to one opróżniają miski.
Miseczki stoją za murkiem ogrodzenia, tuż obok furtki do tego starego domku.
mama007 pisze:Amika - wypuscilam je przy ogrodzeniu tego ladnego domu, ale na posesji z rudera. nie wiem jak Ci mam dokladniej powiedziec? po prostu po tamtej stronie gdzie byly zlapane - one i tak beda swobodnie wedrowac przez te ogrodzenia.
przeciez nie oczekuje ze bedziesz stala non stop i patrzyla na koty, tylko po prostu jak Ci migna gdzies to daj znac. moze akurat sie na nie natkniesz.
Amika6 pisze:
Acha, Pan okazał się nie być takim "wilkołakiem" za jakiego Go uważałyśmy![]()
mama007 pisze:jakos nad lepiej wychodzi chyba odgadywanie sie w realu Anianie wiem dlaczego, na forum zawsze jakos glupio wychodzi... ;/
mama007 pisze:ALE ALE... ja tu z inna wiadomoscia !!
za sprawa kwiatkowej![]()
GAgatka POJECHALA DO DOMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie moge w to uwierzyc chyba nadal, musze ochlonac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mama007 pisze:szkoda ze nie napisalas tego wszystkiego wczesniej - bysmy sie umowily i tak zrobily
mama007 pisze:ja chyba za szybko zyje, bez skrotow nie dalabym rady. nie mam czasu tak pisac, pisac, pisac![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, muza_51, puszatek i 139 gości