Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Dokładnie a mnie tez zastanawia dzisiejsze zaiteresowanie Alinka 3 osób i wszystkie mile ale nie podadzą adresu i czy to nie jest dziwne ....
Cameo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Dokładnie a mnie tez zastanawia dzisiejsze zaiteresowanie Alinka 3 osób i wszystkie mile ale nie podadzą adresu i czy to nie jest dziwne ....
To bardzo dziwne... ja też miałam dzisiaj dwa telefony w sprawie kotów, na szczęście normalne![]()
Czy dzwoniła do Ciebie ta babka z numeru 667-009-22*
Cameo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Dokładnie a mnie tez zastanawia dzisiejsze zaiteresowanie Alinka 3 osób i wszystkie mile ale nie podadzą adresu i czy to nie jest dziwne ....
To bardzo dziwne... ja też miałam dzisiaj dwa telefony w sprawie kotów, na szczęście normalne![]()
Korciaczki pisze:Cameo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Dokładnie a mnie tez zastanawia dzisiejsze zaiteresowanie Alinka 3 osób i wszystkie mile ale nie podadzą adresu i czy to nie jest dziwne ....
Też parę dziwnych telefonów w sprawie Panny Fufu miałyśmy![]()
nie można powiedzieć że to dziwne... to ludzie są nie wystarczająco dokształceni w sprawach kocich...
izydorka pisze:Korciaczki pisze:Cameo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Dokładnie a mnie tez zastanawia dzisiejsze zaiteresowanie Alinka 3 osób i wszystkie mile ale nie podadzą adresu i czy to nie jest dziwne ....
Też parę dziwnych telefonów w sprawie Panny Fufu miałyśmy![]()
nie można powiedzieć że to dziwne... to ludzie są nie wystarczająco dokształceni w sprawach kocich...
zgadzam się, bo ludzie , to ludzie... nie zawsze wiedzą czego chcą... ale często nie chcą źle...
Justa&Zwierzaki pisze:Ja tego gościa nie skreślałam , ja mu tłumaczyłam jak Alinka walczyła o życie , że 6 razy na dobe miała podawana kroplówke , jak teraz pieknie wygląda , co lubi jeść a czego nie , czym lubi się bawić , gdzie lubi siedzieć itp a tez panu nie pasowało podpisanie umowy
Cameo pisze:W sprawie Kredki (październik) miałam dużo telefonów, i tych głupich i tych lepszych... a wtedy była jeszcze niewysterylizowanaAle potem Kredka znalazła fajny dom bez ogłoszania, z czego bardzo się cieszę bo nie musiałam przechodzić przez ten horror telefonowy
![]()
Szkoda że ta kobietka nie zadzwoniłabo zapowiadała się bardzo fajnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Manuelowa i 158 gości