Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
La.heureuse.chatte pisze:A Kacperek nauczył się bawić piłeczkąAlbo kładzie sie na boku i próbuje rozerwać piłkę tylnymi łapami, albo normalnie ją szturcha łapą, biegnie za nią lub przyczaja się i skacze
Dziś, podczas gonienia jej podskoczył do góry na wszystkich łapach
La.heureuse.chatte pisze:....
Będę w środę rano![]()
Wiedziałeś zanim go wzięłamTo już lekka przesada, nie uważasz?
![]()
![]()
Obwieszczenie: ponieważ Kacper nie jest już przechodnim tymczasem (miałam taką wizję - przechowywanie tymczasa za tymczasem, nastepny by był Długouchy), ja będę sama płacić za jego leczenie, natomiast chętnie przyjmę dalsze rady i pomoc transportową, jeśli trzeba będzie gdzieś daleko jeżdzić
Bardzo, bardzo dziękuję za dotychczasowe wsparcie!
![]()
![]()
Możemy robić ramkowe bazarki dla innych tymczasów
PcimOlki pisze:La.heureuse.chatte pisze:....
Będę w środę rano![]()
Super.
Wracasz z Kacperkiem?
PcimOlki pisze:La.heureuse.chatte pisze:....
Obwieszczenie: ponieważ Kacper nie jest już przechodnim tymczasem (miałam taką wizję - przechowywanie tymczasa za tymczasem, nastepny by był Długouchy), ja będę sama płacić za jego leczenie, natomiast chętnie przyjmę dalsze rady i pomoc transportową, jeśli trzeba będzie gdzieś daleko jeżdzić
Bardzo, bardzo dziękuję za dotychczasowe wsparcie!
![]()
![]()
Możemy robić ramkowe bazarki dla innych tymczasów
Gdzie ty chcesz z nim jeździć?
Nie, zostawię go gdzies po drodze![]()
La.heureuse.chatte pisze:....PcimOlki pisze:...
Gdzie ty chcesz z nim jeździć?
Wcześniej Kicia_ zaproponowała, żeby kacprowe łysienie leczyć u ich weta i zaproponowała pomoc w transporcie, o to mi chodziło.
...
Kicia_ pisze:Pomoc z mojej strony nadal jest aktualna i nie ma znaczenia, czy Kacperek jest u Ciebie na tymczasie, czy na stałe. Juz na zawsze pozostanie w gronie schroniskowców, tylko teraz juz tych wyadoptowanych
Agness78 pisze:La.heureuse.chatte pisze:A Kacperek nauczył się bawić piłeczkąAlbo kładzie sie na boku i próbuje rozerwać piłkę tylnymi łapami, albo normalnie ją szturcha łapą, biegnie za nią lub przyczaja się i skacze
Dzielny kotekbrak łapki przecież w niczym nie przeszkadza....
Kacperek ma 3 inne w celu turlania piłeczek i rozszarpywania futerkowych myszekkochany słodziak
La.heureuse.chatte pisze:Agness78 pisze:La.heureuse.chatte pisze:A Kacperek nauczył się bawić piłeczkąAlbo kładzie sie na boku i próbuje rozerwać piłkę tylnymi łapami, albo normalnie ją szturcha łapą, biegnie za nią lub przyczaja się i skacze
Dzielny kotekbrak łapki przecież w niczym nie przeszkadza....
Kacperek ma 3 inne w celu turlania piłeczek i rozszarpywania futerkowych myszekkochany słodziak
Właśnie, może mu kupie takiego scura z Ikei, jakiego upolował Filecik na youtube!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 50 gości