3-łapek Kacperek - gwiazda kalendarza 2010 :):) Już jest!;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 12, 2009 16:31

A Kacperek nauczył się bawić piłeczką :D Albo kładzie sie na boku i próbuje rozerwać piłkę tylnymi łapami, albo normalnie ją szturcha łapą, biegnie za nią lub przyczaja się i skacze :D Dziś, podczas gonienia jej podskoczył do góry na wszystkich łapach :ryk:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Od: Pon mar 16, 2009 18:53

Post » Nie kwi 12, 2009 16:39

La.heureuse.chatte pisze:A Kacperek nauczył się bawić piłeczką :D Albo kładzie sie na boku i próbuje rozerwać piłkę tylnymi łapami, albo normalnie ją szturcha łapą, biegnie za nią lub przyczaja się i skacze :D Dziś, podczas gonienia jej podskoczył do góry na wszystkich łapach :ryk:

Dzielny kotek :1luvu: brak łapki przecież w niczym nie przeszkadza....
Kacperek ma 3 inne w celu turlania piłeczek i rozszarpywania futerkowych myszek :wink: kochany słodziak :love:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie kwi 12, 2009 16:46

Super, jak świetnie, że dałaś Kacperkowi tak kochający dom.
:1luvu:
Kacperek wygląda naprawdę ślicznie na zdjęciach, dobrze mu u Ciebie
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie kwi 12, 2009 18:29

La.heureuse.chatte pisze:....
Będę w środę rano :)

Super.
Wracasz z Kacperkiem?

Wiedziałeś zanim go wzięłam 8O To już lekka przesada, nie uważasz? :wink: :lol:

Nie, czemu? :lol:
Bez pewności, ale wiedziałem.

Obwieszczenie: ponieważ Kacper nie jest już przechodnim tymczasem (miałam taką wizję - przechowywanie tymczasa za tymczasem :wink: , nastepny by był Długouchy), ja będę sama płacić za jego leczenie, natomiast chętnie przyjmę dalsze rady i pomoc transportową, jeśli trzeba będzie gdzieś daleko jeżdzić :) Bardzo, bardzo dziękuję za dotychczasowe wsparcie! :love: :love: :love: Możemy robić ramkowe bazarki dla innych tymczasów :)

Gdzie ty chcesz z nim jeździć?

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Nie kwi 12, 2009 19:23

PcimOlki pisze:
Będę w środę rano :)

Super.
Wracasz z Kacperkiem?

Nie, zostawię go gdzies po drodze :wink:

PcimOlki pisze:
Obwieszczenie: ponieważ Kacper nie jest już przechodnim tymczasem (miałam taką wizję - przechowywanie tymczasa za tymczasem :wink: , nastepny by był Długouchy), ja będę sama płacić za jego leczenie, natomiast chętnie przyjmę dalsze rady i pomoc transportową, jeśli trzeba będzie gdzieś daleko jeżdzić :) Bardzo, bardzo dziękuję za dotychczasowe wsparcie! :love: :love: :love: Możemy robić ramkowe bazarki dla innych tymczasów :)

Wcześniej Kicia_ zaproponowała, żeby kacprowe łysienie leczyć u ich weta i zaproponowała pomoc w transporcie, o to mi chodziło.

Bozena640 - mnie też jest z nim dobrze, w zyciu nie widziałam takiego miłego kotka :love:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Nie kwi 12, 2009 20:19

Pomoc z mojej strony nadal jest aktualna i nie ma znaczenia, czy Kacperek jest u Ciebie na tymczasie, czy na stałe. Juz na zawsze pozostanie w gronie schroniskowców, tylko teraz juz tych wyadoptowanych :)
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Nie kwi 12, 2009 20:28

Nie, zostawię go gdzies po drodze :wink:

Jasne. :wink:
To może zrobimy deal. Zreferuję jutro mailem.
PcimOlki pisze:...

Wcześniej Kicia_ zaproponowała, żeby kacprowe łysienie leczyć u ich weta i zaproponowała pomoc w transporcie, o to mi chodziło.
...

A to luz. Inaczej odbieram przymiotnik "daleko".

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Nie kwi 12, 2009 20:28

Kacperek super :1luvu:
Kotki po przejściach mają w sobie chyba więcej miłości i wdzięczności.
Dobrze nam jest z takimi kotkami, mnie też
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.

bozena640

Post » Nie kwi 12, 2009 21:00

Kicia_ pisze:Pomoc z mojej strony nadal jest aktualna i nie ma znaczenia, czy Kacperek jest u Ciebie na tymczasie, czy na stałe. Juz na zawsze pozostanie w gronie schroniskowców, tylko teraz juz tych wyadoptowanych :)

Dzieki :) Och, Kacperek juz zawsze bedzie miał wielką, schroniskową rodzinę :D Ale fajnie, idę mu powiedzieć :wink:

PcimOlki - ok, czekam na maila.
Dlatego zawsze powtarzam, że wszystko jest takie względne :wink:

Bozena640 - gdy pomyślę o niektórych kotach, z którymi mieszkałam, to nie jestem pewna Twojej teorii o kotach po przejściach... :wink: :lol: Ale z drugiej strony, ja w ogóle nie wiem, jakie są koty nie po przejściach, bo wszystkie prawie-moje były ze schronów. W każdym razie Kacper jest ekstra i szaleje z piłeczką. Żółtą. :lol:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Nie kwi 12, 2009 21:02

Agness78 pisze:
La.heureuse.chatte pisze:A Kacperek nauczył się bawić piłeczką :D Albo kładzie sie na boku i próbuje rozerwać piłkę tylnymi łapami, albo normalnie ją szturcha łapą, biegnie za nią lub przyczaja się i skacze :D Dziś, podczas gonienia jej podskoczył do góry na wszystkich łapach :ryk:

Kacperek ma 3 inne w celu turlania piłeczek i rozszarpywania futerkowych myszek :wink: kochany słodziak :love:

Właśnie, może mu kupie takiego scura z Ikei, jakiego upolował Filecik na youtube! :lol:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Nie kwi 12, 2009 21:19

Bozena640 - gdy pomyślę o niektórych kotach, z którymi mieszkałam, to nie jestem pewna Twojej teorii o kotach po przejściach... :wink: :lol: Ale z drugiej strony, ja w ogóle nie wiem, jakie są koty nie po przejściach, bo wszystkie prawie-moje były ze schronów. W każdym razie Kacper jest ekstra i szaleje z piłeczką. Żółtą. :lol:[/quote]

Ja przygarnęłam kotkę z ulicy i nie żałuję.
Jest pełna miłości i wdzięczności.

bozena640

Post » Pon kwi 13, 2009 6:46

La.heureuse.chatte pisze:
Agness78 pisze:

Właśnie, może mu kupie takiego scura z Ikei, jakiego upolował Filecik na youtube! :lol:

Zostawię dla niego jedną z myszek od Thorkatt, koty je uwielbiaja :)
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Pon kwi 13, 2009 8:34

Głaski dla Trzyłapka :wink:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon kwi 13, 2009 11:59

Myszka na pewno się przyda :D Oto Kacprątko drapiące piłkę :lol:

Obrazek Obrazek

Gdy przypomnę sobie hasło do mojego konta na youtube, to wstawię film :wink:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Pon kwi 13, 2009 12:16

Kacper drapie piłkę w pozycji horyzontalnej. Nie udało mi się go sfilmować, gdy czai się na piłkę, rzuca na nią i gra w hokeja :wink: , ale nie trace nadziei :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=E6QnIoMl ... annel_page
Obrazek

La.heureuse.chatte

[poprzednia][następna]