3-łapek Kacperek - gwiazda kalendarza 2010 :):) Już jest!;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 11, 2009 19:36

Dziekuję za gratulacje :) Kiciu, męską decyzję podjęłabym szybciej, gdyby Mruczeńka mi powiedziała, że i tak go wezmę :wink: A w ogóle co to za "nareszcie", przeciez nie mówiłam, że się zastanawiam, ja byłam tylko domem tymczasowym :wink: :lol: Zdjęcia będą może dziś, a na pewno w czasię świąt jajkowych, bo korzystam z tego, że w domu jest aparat :)
Obrazek

La.heureuse.chatte

Od: Pon mar 16, 2009 18:53

Post » Sob kwi 11, 2009 19:58

Dawno tu nie zaglądałam a u Kacperka zmiana, a właściwie bez zmian :wink: Gratuluję decyzji!! Zawsze ten drugi może być tymczasowy :wink:
Ja tak planuję właśnie. Jeden stały, jeden tymczas...

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Sob kwi 11, 2009 21:06

La.heureuse.chatte pisze: A w ogóle co to za "nareszcie", przeciez nie mówiłam, że się zastanawiam, ja byłam tylko domem tymczasowym :wink: :lol:

Jakoś mi iskrzyło między Wami od początku i wątpiłam od początku w to, czy będziesz w stanie się z nim rozstać :) To się chyba nazywa miłość od pierwszego wejrzenia...?
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Sob kwi 11, 2009 21:13

La.heureuse.chatte pisze:Gratuluję wyadoptowania kotków! :dance: :balony: :dance2: Jest co świętować :lol:

A co do Kacpra, to właściwie nie widzę potrzeby szukania dla niego domu, skoro on jest w domu :wink: Jak mogłabym go oddać obcym ludziom, którzy mogliby w ogóle go nie rozumieć? Poza tym muszę też trochę myśleć o sobie - gdzie znajdę drugiego takiego miłego i grzecznego kotka? :D

I teraz konkurs - kto od początku wiedział, że będę chciała go zatrzymać? (I jeśli wiedział, to dlaczego mi nie powiedział? :lol: ) Do wygrania zdjęcie Kacpra wywalającego brzuch :wink:

Jaka cudowna wiadomość :dance: :dance2:
Własciwie to ja wiedzialam :lol: :lol: :lol:
Wyczuwam takie dobre serduszko na odległosć :lol: :lol: :lol:
Duzo ,duzo mizianek dla kochanego Kacperka :wink:
No i pozdrowionka od moich bezłapkow dla nowego kolegi :wink:
I życzymy wspaniałych i radosnych świat :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob kwi 11, 2009 21:41

Super wiadomość :D :dance: :balony: :smiech3:
Jak dobrze że tu dziś zajrzałam - teraz to już mam super świąteczny nastrój :wink: Kacperek nie mógł lepiej trafić :D :1luvu:

Życzę wszystkim spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt :D

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Sob kwi 11, 2009 22:45

O, Kicia i Trawa to kolejne jasnowidzki po Mruczeńce :lol: Wstawiam zdjęcia dla zwyciężczyń :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tak, Kiciu, to była miłośc od pierwszego wejrzenia :lol: Ja i Kacper na zawsze razem :wink:
Trawo, Kacper wyprzytulany, proszę pozdrowić i wygłaskać swoje bezłapki :)
Agness78, dziękuję za podnoszenie wątku :)
Ja i Kacprątko też Wam zyczymy wesołych świąt :wink:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Sob kwi 11, 2009 22:50

A, wiecie co, Kacper i nasza domowa Kicia się przypadkiem poznali! Kicia wparowała do pokoju i zatrzymała się na środku, gdy przykicał do niej Kacperek radośnie miaucząc :wink: Ona jest dwa razy większa od niego, ale położyła się, opuściła uszy i zastygła. Mówiłam do nich bardzo miło i Kici uszy znormalniały, ale rozwój akcji nie nastąpił, bo przyszła mama i zabrała kotkę. Tato ją poparł - uznał, że w razie ew. starcia Kacper jest na uprzywilejowanej pozycji, bo dysponuje bronią biologiczną :lol: :lol: :lol:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Sob kwi 11, 2009 22:50

[quote="La.heureuse.chatte"]O, Kicia i Trawa to kolejne jasnowidzki po Mruczeńce :lol: Wstawiam zdjęcia dla zwyciężczyń :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ślicznotek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dziękujemy za życzenia :wink:

Bezlapki pozdrowione 8)
Obrazek

Danusia

Post » Sob kwi 11, 2009 22:57

A naprawdę się zaokrąglił? :) Tylko nie oceniajcie tego patrząc na ostatnie zdjęcie, robione z perspektywy brzucha :wink:

PS Ja też dziękuję za życzenia, oczywiście, i za wszystkie miłe słowa :1luvu:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Sob kwi 11, 2009 23:03

La.heureuse.chatte pisze:A naprawdę się zaokrąglił? :) Tylko nie oceniajcie tego patrząc na ostatnie zdjęcie, robione z perspektywy brzucha :wink:

PS Ja też dziękuję za życzenia, oczywiście, i za wszystkie miłe słowa :1luvu:

zdecydowanie tak :lol:
porównywałam fotkę z banerka ,widać dużą różnice :wink:
Pysio szczegolnie takie pełniejsze ,juz nie takie chude :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Nie kwi 12, 2009 0:09

Super wątek, dopiero teraz doczytałam do końca, oby takich więcej.
Kacperek ma super święta.
Życzę z moją gromadką Tobie, Twojej rodzinie i futrzastym zdrowych i spokojnych Świąt
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie kwi 12, 2009 8:03

Zdecydowanie jest okrąglejszy, już mu więcej nie dogadzaj :wink: Trzyłapki muszą trzymać linię :)
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Nie kwi 12, 2009 8:32

La.heureuse.chatte pisze:....
Byłam wczoraj u weta (odkąd go tu przywiozłam, Kacper kategorycznie odmawia wchodzenia do transportera, muszę go wkładać podstepem :wink: ). Dostał 3. raz ten Ivomec. Wet uważa, że lepiej nie podawać teraz szczepionki na grzyba, bo główny składnik Ivomecu to silnie działający lek dla bydła i owiec (wiedziałyście? bo ja nie), więc podawanie czegoś jeszcze obciąży organizm, z tego też powodu nie dał mu wczoraj antybiotyku. Zalecił podać Kacprowi 4. raz Ivomec, a potem pobrać zeskrobinę. Za obie wizyty z Betamaxem i Ivomeciem zapłaciłam w sumie 20 zł.

Przeca mówiłem... jeden z wielu:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66562

La.heureuse.chatte pisze:Gratuluję wyadoptowania kotków! :dance: :balony: :dance2: Jest co świętować :lol:

A co do Kacpra, to właściwie nie widzę potrzeby szukania dla niego domu, skoro on jest w domu :wink: Jak mogłabym go oddać obcym ludziom, którzy mogliby w ogóle go nie rozumieć? Poza tym muszę też trochę myśleć o sobie - gdzie znajdę drugiego takiego miłego i grzecznego kotka? :D

I teraz konkurs - kto od początku wiedział, że będę chciała go zatrzymać? (I jeśli wiedział, to dlaczego mi nie powiedział? :lol: ) Do wygrania zdjęcie Kacpra wywalającego brzuch :wink:

Ja wiedziałem zanim on trafił do ciebie. :lol:

P.S. Kiedy będziesz we wrocku nazad? Potrzebuję drobnej pomocy przy zdelegowanym zadaniu.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Nie kwi 12, 2009 9:48

Jest piękny i okrąglutki jak wielkanocny zajączek:)
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie kwi 12, 2009 13:50

PcimOlki pisze:
La.heureuse.chatte pisze:....
Byłam wczoraj u weta (odkąd go tu przywiozłam, Kacper kategorycznie odmawia wchodzenia do transportera, muszę go wkładać podstepem :wink: ). Dostał 3. raz ten Ivomec. Wet uważa, że lepiej nie podawać teraz szczepionki na grzyba, bo główny składnik Ivomecu to silnie działający lek dla bydła i owiec (wiedziałyście? bo ja nie), więc podawanie czegoś jeszcze obciąży organizm, z tego też powodu nie dał mu wczoraj antybiotyku. Zalecił podać Kacprowi 4. raz Ivomec, a potem pobrać zeskrobinę. Za obie wizyty z Betamaxem i Ivomeciem zapłaciłam w sumie 20 zł.

Przeca mówiłem... jeden z wielu:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66562

No faktycznie, coś mówiłeś, ale juz po tym, jak Kacper zaczął go dostawać. Poza tym jednak ten lek się podaje czasem. Ja sie nie znam na lekarstwach, bo kotki mojego ex leczyły się w schronie i było to 5 lat temu. Ale za to znam się na kociej psychice i mowie ciała :)

PcimOlki pisze:

Ja wiedziałem zanim on trafił do ciebie. :lol:

P.S. Kiedy będziesz we wrocku nazad? Potrzebuję drobnej pomocy przy zdelegowanym zadaniu.

Będę w środę rano :)
Wiedziałeś zanim go wzięłam 8O To już lekka przesada, nie uważasz? :wink: :lol:

Obwieszczenie: ponieważ Kacper nie jest już przechodnim tymczasem (miałam taką wizję - przechowywanie tymczasa za tymczasem :wink: , nastepny by był Długouchy), ja będę sama płacić za jego leczenie, natomiast chętnie przyjmę dalsze rady i pomoc transportową, jeśli trzeba będzie gdzieś daleko jeżdzić :) Bardzo, bardzo dziękuję za dotychczasowe wsparcie! :love: :love: :love: Możemy robić ramkowe bazarki dla innych tymczasów :)
Obrazek

La.heureuse.chatte

[poprzednia][następna]