Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
La.heureuse.chatte pisze: A w ogóle co to za "nareszcie", przeciez nie mówiłam, że się zastanawiam, ja byłam tylko domem tymczasowym![]()
![]()
La.heureuse.chatte pisze:Gratuluję wyadoptowania kotków!![]()
![]()
Jest co świętować
![]()
A co do Kacpra, to właściwie nie widzę potrzeby szukania dla niego domu, skoro on jest w domuJak mogłabym go oddać obcym ludziom, którzy mogliby w ogóle go nie rozumieć? Poza tym muszę też trochę myśleć o sobie - gdzie znajdę drugiego takiego miłego i grzecznego kotka?
![]()
I teraz konkurs - kto od początku wiedział, że będę chciała go zatrzymać? (I jeśli wiedział, to dlaczego mi nie powiedział?) Do wygrania zdjęcie Kacpra wywalającego brzuch
La.heureuse.chatte pisze:A naprawdę się zaokrąglił?Tylko nie oceniajcie tego patrząc na ostatnie zdjęcie, robione z perspektywy brzucha
![]()
PS Ja też dziękuję za życzenia, oczywiście, i za wszystkie miłe słowa
La.heureuse.chatte pisze:....
Byłam wczoraj u weta (odkąd go tu przywiozłam, Kacper kategorycznie odmawia wchodzenia do transportera, muszę go wkładać podstepem). Dostał 3. raz ten Ivomec. Wet uważa, że lepiej nie podawać teraz szczepionki na grzyba, bo główny składnik Ivomecu to silnie działający lek dla bydła i owiec (wiedziałyście? bo ja nie), więc podawanie czegoś jeszcze obciąży organizm, z tego też powodu nie dał mu wczoraj antybiotyku. Zalecił podać Kacprowi 4. raz Ivomec, a potem pobrać zeskrobinę. Za obie wizyty z Betamaxem i Ivomeciem zapłaciłam w sumie 20 zł.
La.heureuse.chatte pisze:Gratuluję wyadoptowania kotków!![]()
![]()
Jest co świętować
![]()
A co do Kacpra, to właściwie nie widzę potrzeby szukania dla niego domu, skoro on jest w domuJak mogłabym go oddać obcym ludziom, którzy mogliby w ogóle go nie rozumieć? Poza tym muszę też trochę myśleć o sobie - gdzie znajdę drugiego takiego miłego i grzecznego kotka?
![]()
I teraz konkurs - kto od początku wiedział, że będę chciała go zatrzymać? (I jeśli wiedział, to dlaczego mi nie powiedział?) Do wygrania zdjęcie Kacpra wywalającego brzuch
PcimOlki pisze:La.heureuse.chatte pisze:....
Byłam wczoraj u weta (odkąd go tu przywiozłam, Kacper kategorycznie odmawia wchodzenia do transportera, muszę go wkładać podstepem). Dostał 3. raz ten Ivomec. Wet uważa, że lepiej nie podawać teraz szczepionki na grzyba, bo główny składnik Ivomecu to silnie działający lek dla bydła i owiec (wiedziałyście? bo ja nie), więc podawanie czegoś jeszcze obciąży organizm, z tego też powodu nie dał mu wczoraj antybiotyku. Zalecił podać Kacprowi 4. raz Ivomec, a potem pobrać zeskrobinę. Za obie wizyty z Betamaxem i Ivomeciem zapłaciłam w sumie 20 zł.
Przeca mówiłem... jeden z wielu:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66562
PcimOlki pisze:La.heureuse.chatte pisze:Gratuluję wyadoptowania kotków!![]()
![]()
Jest co świętować
![]()
![]()
Ja wiedziałem zanim on trafił do ciebie.![]()
P.S. Kiedy będziesz we wrocku nazad? Potrzebuję drobnej pomocy przy zdelegowanym zadaniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Myszorek, Silverblue i 41 gości