My jutro wyjeżdżamy już na święta, ale pojawimy się jeszcze przed nimi u Was w wątku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:Tymczasem przesyłamy Wam pozdrowienia, a dziewczynkom jeszcze mnóstwo buziaków w brzuszki, o przekazanie których prosimy Ciebie
mb pisze:anna09 pisze:Tymczasem przesyłamy Wam pozdrowienia, a dziewczynkom jeszcze mnóstwo buziaków w brzuszki, o przekazanie których prosimy Ciebie
Dziękujemy za pozdrowienia, a dziewczyny dodatkowo dziękują za buziaki w brzuszki, które przekazałam i następnie wycierałam się mokrymi ręcznikami papierowymi, bo do nich jakoś najlepiej przywierało futerko, przylepione do mojej twarzy
anna09 pisze:Marysiu, życzę Tobie i dziewczynkom zdrowych i pogodnych Śwąt Wielkanocnych![]()
EwKo pisze:Jak tak czasem patrzę na sierściuchy swoje, co wyczyniają, kiedy w mieszkaniu pojawiają się nowe kartony, to podejrzewam, że nasącza się je (kartony, nie koty) jakimiś kocimi pachnidłami
Najlepsiejszy koci prezent. Należy go jak najszybciej zająć i podpisać własnym zapaszkiem
![]()
EwKo pisze:Widzę, że Twoje fotorelacje mają jeszcze jednego bohatera: zielony taki, nieco najeżonyChociaż na jednym zdjeciu to chyba do Kropci zagadał... Aż se dziewczyna na tyłku usiadła
![]()
EwKo pisze:Dziękuję za sugestie dotyczące dzielnicyTo jest póki co tak niepewne, że nie wiadomo od czego zaczynać i czy już, czy czekać i w ogóle
Myśle, że kiedy dostaną do łapy wyniki rekrutacji, będzie można zaszaleć na poważnie. Oby za późno nie było
![]()
EwKo pisze:Ulżyło mi, kiedy młody zaczął bąkać o mieszkaniu - myślałam, że wyląduje w seminarium, pieczętując tym samym definitywny koniec roduWspominam o tym tutaj, bo mój wątek czyta
Nóżki mi z tyłka powyrywa, jeśli mnie tu namierzy
![]()
EwKo pisze:Póki co - wygląda na to, że dobre liceum skończy z wyróżnieniem (dumna z gada jestem ;) ). Pytanie - co z maturą, bo to taka trochę ruletka jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 31 gości