Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
yosia pisze:hahaha chomik w centrum zainteresowania
Mruczeńka1981 pisze:Co tam u kici??
Milenka15 pisze:Milunia jest już całkiem zadomowiona! Jeszcze się trochę boi, kiedy sobie przypomoina o tamtych dniach. Ma nawet jeden nawyk ze schroniska: kiedy juz sie naje a ja jej dosypuję suchej karmy to ona wtedy udaje jakby ja zakopywala! To strasznie śmieszne ale i smutne, bo wiem że kiedyś musiała walczyć o każdy kawałek jedzenia. Zawsze ją wtedy głaszcze i mowie ze nie musi tego robic bo cala miska nalezy do miej i nikt jej jej nie zabiże:(
Już nie siedzi na rogówce w kuchni tylko na wszystkich sofach. Lubi oglądać świat z okna ale kiedy chciałam je otworzyć na chwilę uciekła z parapetu. Nie ma potrzyby uciekać, lubi nasz dom. Jestem tylko trochę zaniepokojona tym że kuleje na tylną nóżkę, zauwazyłam tez ze widzi słabiej np. kiedy daję jej coś pod nosek ona nie widzi tego od razu tylko dopiero jak jej pokaże palcem albo jak sie oddali:(
Ogólnie jesteśmy bardzo ale to bardzo zadowoleni ( nawet tata ktory nie jest az takim wielbicielem kotow jak ja lubi bardzo ja glaskac:))
Milenka15 pisze:Nie mogłam wkleić więc zobaczcie ten link:
http://img365.imageshack.us/my.php?image=dsc00163e.jpg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości