Aniu, ja dopiero teraz zerknęłam, wit. B compositum, nie zawiera wit. B12!

Witamina B 12 to inaczej kobalamina, cyjanokobalamina.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cangu pisze:matko, aplikuje się zwierzakom tyle chemii, wręcz eksperymentuje się na nich a te biedaki nie mogą nawet powiedzieć czy się po tym źle czują czy nie:-( Dwa razy leczyłam zwierzki "na siłe", dla nich były to tortury, mam nadzieję, że nie zrobie tego więcej:-(
galla pisze:Dziękuję, Milenko...
Nawet nie miałam jak dziś uczcić Jej pamięci... Chciałam pojechać do Niej, zapalić świeczkę, ale nie mogłam, odkażaliśmy dziś halę Koterii po panleukopenii. Wiem, że po prostu musiałam być, żeby pomóc tym kotom, które są między nami, żyją, i za które jesteśmy odpowiedzialni, ale trochę mnie to gniecieDziś rano zapaliłam Noci świeczkę w domu, mam nadzieję, że nie ma mi za złe, że tylko tak...
aga9955 pisze:galla pisze:Dziękuję, Milenko...
Nawet nie miałam jak dziś uczcić Jej pamięci... Chciałam pojechać do Niej, zapalić świeczkę, ale nie mogłam, odkażaliśmy dziś halę Koterii po panleukopenii. Wiem, że po prostu musiałam być, żeby pomóc tym kotom, które są między nami, żyją, i za które jesteśmy odpowiedzialni, ale trochę mnie to gniecieDziś rano zapaliłam Noci świeczkę w domu, mam nadzieję, że nie ma mi za złe, że tylko tak...
Kasiu przytulam mocno.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot], kasiek1510 i 186 gości