Patrolek pojechał do domu! U siebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 09, 2009 19:08

Oglądając te foty jestem pełna uznania dla Ciebie Aduś za to co zrobiłaś/zrobiliście z TŻ dla Patrolka. On ma pełne ufności i szczęścia oczy i całym sobą mówi jestem szczęśliwy.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw kwi 09, 2009 19:24

Hannah12 pisze:Oglądając te foty jestem pełna uznania dla Ciebie Aduś za to co zrobiłaś/zrobiliście z TŻ dla Patrolka. On ma pełne ufności i szczęścia oczy i całym sobą mówi jestem szczęśliwy.

Popieram, oj popieram w 10000% opinię Hannah12 :D :D :D :D :D

I baaaaaardzo się cieszę, że wszystkie nieporozumienia zostały wyjaśnione - bo dobro Patrolka jest najważniejsze :D :D :D :D :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw kwi 09, 2009 19:31

Zdjęcia śliczne :D . Patrolek(wraz z nową opiekunką) zostanie na forum :) . Jak już wspominałam będę zdawała relacje co tam u nas słychać. Wiem jak trudno rozstać się ze zwierzakiem bo sama też to przerabiałam. Także naprawdę rozumiem co czuje Ada.

Agnieszka.Renata

Od: Nie kwi 05, 2009 17:52

Post » Czw kwi 09, 2009 22:04

Rozmawiałam z Adą.Patrolek jest po szczepieniu i kontroli uszu.Na szczeście wszystko jest dobrze :) .

Agnieszka.Renata

Od: Nie kwi 05, 2009 17:52

Post » Czw kwi 09, 2009 22:34

Super, że się wszystko wyjaśniło:) Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż i aklimatyzację Patrolka w Jego Własnym Domu :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt kwi 10, 2009 12:34

Czy Patrolek jest już w drodze? :)
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Pt kwi 10, 2009 15:33

Jeszcze króluje w pokoju. Agnieszka.Renata będzie ok. 18.00

Na razie się uwijamy, sprzątamy, żegnamy (robimy jeszcze wspólne foty), ale później zdam relację, jak Patrolek.

Dziękuję za :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :!:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt kwi 10, 2009 15:38

Wielkie kciuki za Nowy Dom, Nowe Życie i Nowych Dużych :D

Super wiadomości ;)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt kwi 10, 2009 19:28

Na gorąco, wieści, wieści, wieści:

Co najpierw zrobił Patrolek, gdy przyszła Agnieszka i usiadła z nami?
Otóż Patrolek wszedł sobie (sam, nieprzymuszony, niezachęcany...) do przyniesionego kontenerka :twisted:
Nasz bohater :ok: :ok: :ok:
(mam wrażenie, że Patrol w porzednim wcieleniu musiał grywać najtwardszych trwardzieli w westernach) :lol:

Był super wyluzowany - bardziej niż 'człowieki' chyba :lol:

Potem obwąchał swoją prawdziwą pańcię i zaakceptował całą sytuację.
Siła spokoju ZEN - zazdroszczę Agnieszce, że będzie miała całe lata okazji do poznawania wszystkich wcieleń Patusia!

W ogóle to jesteśmy z TŻ bardzo spokojni i szczęśliwi.
Bo wiecie co? Bo to TEN domek. On musiał widocznie tyle przeczekać, bo ja już oczyma wyobraźni widzę, jak jemu z Agnieszką dobrze.

Odprowadziliśmy naszego bohatera dnia do samochodu i ani razu nawet nie miauknął w kontenerku. Dzielny kluseczek.
Mam nadzieję, że będzie spokojny w drodze.
(wcześniej cieszyliśmy się z TŻ jak nigdy z kupy Patusia w kuwetce, bo przynajmniej nie zaczadzi Agi i Rodziny. :twisted: )

Odczuwam wielką ulgę. Bardziej się bałam. Agnieszka jest przesympatyczną osobą, a zakochania się w Patrolku nie dało sie ukryć.
I wiecie co? Jestem pewna, że Patuś zostanie na forum. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Na razie w czasie świątecznym będę pisać relacje od Agi, bo nie zapytałam czy będzie miała dostęp do sieci, a poza tym ciężko tak między jajeczkiem a sałatką. A my i tak jesteśmy ze sobą w kontakcie.

I choć wiem, że Patusia spotkało najlepsze na świecie, to pewnie nie raz zabuczę, no bo i pokój pusty i nikt tak jak on za piłkami nie ganiał i ścian nie szturmował i tyyyyle zdjęć kluski kochanej... Co by nie było 5 miesięcy razem...
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pt kwi 10, 2009 19:31

Wszystkiego najkocieńszego Patrolku!
Ada - jesteś zuch 8)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt kwi 10, 2009 19:37

Zuchy są na innym wątku. Tam są prawdziwe anioły! :aniolek: Od dwóch dni jestem pod wrażeniem, jestem prawdziwie wzruszona tą siłą forum... I ta siła na pewno pomoże. Na pewno.

A u Patrolka po prostu miało tak być :ok:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt kwi 10, 2009 19:40

Wszedł do transportera! 8O :D Mądry kocio!
Ja tak sobie pomyślałam, że dobrze by było gdyby Patrolek zrobił kupala przed drogą, bo wiadomo...no, mądry kocio i już!

Buuu...będem ryczeć...buuuu... :placz: 8)
I smutno mi i cieszę się...ech... :lol:

Kiedy będą w domku???
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Pt kwi 10, 2009 20:07

Ada, Ty wiesz, co ja...? :D Nie ma tu takiej emotki. Nie ma...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt kwi 10, 2009 20:19

Dostałam wiadomość, że Paputek spokojny i nawet podsypia.
(no jak nie kochać takiego kota?!)

A z dojazdem nie wiadomo - ciężko z samej W-wy wyjechać.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt kwi 10, 2009 20:24

Marcelibu pisze:Ada, Ty wiesz, co ja...? :D Nie ma tu takiej emotki. Nie ma...

Ja myślę, że trzeba było by wstawić jedną wielką ikonkę Patrolka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Taki cudowny kot!

Zaraz wstawię jakieś dzisiejsze fotki, a potem muszę zająć się trochę Krówkami, ale będę co jakiś czas na miau.
Właśnie powiedziałam M., że tak bardzo, tak bardzo tesknię za forum! Bardzo.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

[poprzednia][następna]