TYTEKwiecznygilarz - nasze smutaskowo -dzięki że jesteście.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 09, 2009 12:29

wpłaty ida bezpośrednio na konto Dorci-powiedzcie Jej ,ze ma dostęp do gotówki na zawołanie..Zapłacic należałoby za opiekę dodatkowa w nocy.Może któraś z Was podpowie to Dorci a może podjedzie i pomoże jej w szpitalu to załatwić.Myślę,że to jest ważne...noc.Niech pielęgniarki zajrzą kilka razy częściej niż standardowo.....podadza napój,ew.srodek przeciwbólowy......zareagują szybko na dzwonek.....Nich Dorcia to wezmie pod uwagę,ze ma na to dostępne środki już..... :?
Serniczek

Post » Czw kwi 09, 2009 12:38

ja mogę podjechac w kazdej chwili, jesli bedzie taka potrzeba, z gotówką, na teraz mam 200 zł - niech Dorota wie, jak już mówilam Villemo 5, że sprawa finansowa dla niej NIE ISTNIEJE, jaka suma by nie była, złozymy się

edit - dziewczyny, kladę sie na trochę, nie spałam prawie wcale tej nocy, musze... jestem na kom.
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw kwi 09, 2009 13:45

Dorota wie o kasie. Dziekuje Wam!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw kwi 09, 2009 14:09

Dorciu, tak dawno mnie nie było........przepraszam

Wysłam mnóstwo ciepłych mysli i pieniążków, jak tylko wpłyną mi na konto :(

Całuję....
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw kwi 09, 2009 14:30

Też się do akcji dołączam...Trzymaj się Dorotka...

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Czw kwi 09, 2009 15:10

też jestem Dorciu. bądź silna!
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw kwi 09, 2009 15:31

Dziewczyny, jesteście :aniolek: normalnie. Taki odzew. Wiem też, że będą duże wpłaty. Te małe też cieszą, bo w tych trudnych czasach człowiek ma tak niewiele, a jednak się dzieli. Aż się popłakałam, tyle dostałam odpowiedzi od Was na PW, a jeszcze kilka jest nieodebranych...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw kwi 09, 2009 15:33

villemo, wyslalam PW, ale masz chyba skrzynke zapchana
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Czw kwi 09, 2009 15:35

Miałam przerwę w dostępie do kompa!
Zaraz odpisuję na wszystkie pw!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw kwi 09, 2009 15:45

No już!
Te osoby, które mnie prosiły na pw mają wysłany numer.
Kochane! Nie mogę wyjść z podziwu. Różne tu na forum bywają awantury. Ale w chwilach prawdziwej trwogi potrafimy się zjednoczyć. Z całego serca jestem Wam wdzięczna za to!
Rozmawiałam z Dorcią o różnych pomysłach pomocy, które padały z Waszej strony. Dorcia mówi, że na tę chwilę potrzebuje tylko nadziei... Choć cieniutkiej niteczki nadziei na to, że może się udać. Na szczęście Grześ jest teraz pod dobrą opieką w dobrym szpitalu. A dzięki Wam Dorcia nie będzie musiała się martwić, za co kupić mu to, na co akurat ma ochotę. Bo z jedzeniem u niego fatalnie... Każdy, kto miał do czynienia z ciężko chorym człowiekiem, wie o czym piszę...
Na pewno potrzebne jest Dorci to duchowe wsparcie, które jej dajemy. Ale ta wymierna pomoc też jest nie do przecenienia. O Świętach itp. Dorcia nie myśli. Będzie z Grzesiem. A to najważniejsze!
Jeszcze raz Wam dziękuję. Gdybym coś więcej się dowiedziała, to na pewno dam znać!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw kwi 09, 2009 15:50

Dorciu ....caly czas mysle o Was....chcialabym z calego serca zeby sie udalo...zebys znalazla ta niteczke nadziei ,ze jeszcze Pan Grzegorz pojedzie na ryby i bedziecie razem....mimo wszystko wierze w to. Bo co pozostaje nam oprocz wiary...Ona silniejsza czasem niz choroba nawet najstraszniejsza. Trzymajcie sie....
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Czw kwi 09, 2009 16:24

no i co ja mam wam napisać ,siedzę i wyje ,nie spodziewałam się że aż tak ,że tak bardzo.. ,nie wiem jak wyrazic co czuje ...dziękuje wam z całego serca i Grześ dziękuje ,miałam mu nie mówić ..powiedziałam ,mówił że kiedyś śmiał się ze mnie i z tego mojego internetowego zaangażowania ....przyjazni ,wspierania a teraz bliżsi jesteście niż najbliższa rodzina ,bo ja mam przecież rodzinę ,mam ją tylko gdzie oni są...\
mam pustkę w głowie
Gdyby nie wy
gdyby nie wasze serca
gdyby nie forum miau

ja nie wiem co by ze mną było.

dziękuje wszystkim razem i każdemu z osobna ...
dziękuje.

Grześ na tą chwile nie wymaga pielęgniarki ,oby tak było jak najdłużej.
Nie zrobią mu tez na razie Bronchoskopii bo mogą mu tylko zaszkodzić,ma bardzo powiększone węzły chłonne śródpiersia a co jeszcze to pewnie dowiem się po badaniach.

dostanie sterydy ,ma duże drżenie ciała ,ma obrzęk buzi i szyi ,ale nie ma krwioplucia i duszności ,.

Radzi sobie niezle a ja pomagam jak jestem ,tam pielęgniarki są na każde zawołanie ,lubią Grześka bo zawsze miły i wesoły i zawsze był pomocny.

Wróciłam do domu i zobaczyłam tyle par oczu we mnie wpatrzone ,roześmiane ,roztańczone ,spragnione czułości i żarełka .

Łapie oddech.
jesteśmy ze sobą 28 lat ,musimy wszystko przejść razem.
Muszę dać rade ,zawsze wszystko było dla mnie ,chociaz batonika przyniósł i jak się cieszył że coś ma...
nie było dla syna na którego czekał tyle lat tylko dla mnie .. zobacz coś ci przyniosłem ,teraz się martwi ...
a ja nie chcę żeby tak było ,ja się nie chcę pogodzić z wyrokiem ,nie chcę go stracić.
a tracę.

kłócę się nawet z Panem Bogiem ,ale to jednostronna kłótnia bo on mi nie odpowiada .

dziękuje wam jeszcze raz.

Pyzie już nie szukam domku ,nie mam siły ,Pyza zostaje z nami.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw kwi 09, 2009 16:31

Dorciu, jesteśmy z Wami całym serduchem ... :*

przemo.

Od: Pt lis 02, 2007 22:11

Post » Czw kwi 09, 2009 16:36

Kochana - ja tylko teraz z jednym pytaniem, czy Ty coś jesz? musisz, bo zasłabniesz gdzies albo co...
o kazdej porze dnia i nocy jestesmy dla Was pod telefonem, mieszkamy na Nowolipkach wiec do szpitala mamy 2 kilometry
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw kwi 09, 2009 16:37

Dorciu....
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

[poprzednia][następna]