Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Zostaną kotki w DT i na nich przez święta się musimy skupić i ogłaszać i ogłaszać![]()
![]()
Kacperek, Filet-Tito i Długouszek
czy będzie świąteczny cud??
Kicia_ pisze:Niestety, obrażenia Koko okazały się zbyt poważne i zostanie dziś uśpiony. Doczekał się w końcu USG i badanie wykaząło porażenie odbytu i pęcherza moczowego. Koko nie jest w stanie sam się załatwić i bardzo cierpi. Dołączy do naszej Lodzi, Krówka i innych za TM.
Kicia_ pisze:Niestety, obrażenia Koko okazały się zbyt poważne i zostanie dziś uśpiony. Doczekał się w końcu USG i badanie wykaząło porażenie odbytu i pęcherza moczowego. Koko nie jest w stanie sam się załatwić i bardzo cierpi. Dołączy do naszej Lodzi, Krówka i innych za TM.
Agness78 pisze:Kicia_ pisze:Niestety, obrażenia Koko okazały się zbyt poważne i zostanie dziś uśpiony. Doczekał się w końcu USG i badanie wykaząło porażenie odbytu i pęcherza moczowego. Koko nie jest w stanie sam się załatwić i bardzo cierpi. Dołączy do naszej Lodzi, Krówka i innych za TM.
![]()
![]()
['] Koko ...
Dalczego takie badania nie sa robione od razu, jak kot trafia w takim stanie do schronu? Nie mają USG na miejscu?
Czy naprawdę trzeba było go meczyć tyle dni bez potrzeby?
Wiem, nie jestem lekarzem i być może był w tym jakiś sens... ale ja go nie widzę![]()
Bardzo mi go żal
Kicia_ pisze:Agness78 pisze:Kicia_ pisze:Niestety, obrażenia Koko okazały się zbyt poważne i zostanie dziś uśpiony. Doczekał się w końcu USG i badanie wykaząło porażenie odbytu i pęcherza moczowego. Koko nie jest w stanie sam się załatwić i bardzo cierpi. Dołączy do naszej Lodzi, Krówka i innych za TM.
![]()
![]()
['] Koko ...
Dalczego takie badania nie sa robione od razu, jak kot trafia w takim stanie do schronu? Nie mają USG na miejscu?
Czy naprawdę trzeba było go meczyć tyle dni bez potrzeby?
Wiem, nie jestem lekarzem i być może był w tym jakiś sens... ale ja go nie widzę![]()
Bardzo mi go żal
W schronisku jest na miejscu USG i RTG, kupione za pieniążki, które ludzie wpłacali na ten cel na konto schroniska. Można te badania robić od razu na miejscu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Google [Bot], kasiek1510 i 93 gości