Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Co słychać? U nas atrakcją nocy okazały się Miyuki i Tysiek. Ona łażąć wytrwale po mej doczesnej powłoce, on... świetnie sie bawiąc piłeczka z grzechotką. Skubany gania z nią w pyszczku, wskakuje na fotel, zrzuca piłke na podłogę, "dogania" ja i morduje. Żeby nie środek nocy to niezłe kino dawał.dora750 pisze:kinga w. pisze:A cześć, świecie owsianką pędzony!!
kinga w. pisze:Próbowałam przewietrzyć koty - smycz i na pole. Z całej bandy Tylko Futro w miarę spokojnie podeszła do tematu - nie lubi smyczy, ale przestrzeń nie robi na niej wrażenia.
kinga w. pisze:Baw się dobrze, Bożenka!
kalair pisze:No, pracuje się czasem!![]()
To i sięczłowiek zmęczy
kinga w. pisze:Co słychać? U nas atrakcją nocy okazały się Miyuki i Tysiek. Ona łażąć wytrwale po mej doczesnej powłoce, on... świetnie sie bawiąc piłeczka z grzechotką. Skubany gania z nią w pyszczku, wskakuje na fotel, zrzuca piłke na podłogę, "dogania" ja i morduje. Żeby nie środek nocy to niezłe kino dawał.dora750 pisze:kinga w. pisze:A cześć, świecie owsianką pędzony!!
MaryLux pisze:kalair pisze:No, pracuje się czasem!![]()
To i sięczłowiek zmęczy
Zapewniam Cię, że nieróbstwo męczy bardziej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości