Etka pisze:obydwa domki chyba sie wstrzymaly
hm, to chyba nie były takie super ...

szkoda
ale taka urocza kotunia na pewno podbije czyjeś serce i zostanie pokochana bezwarunkowo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:obydwa domki chyba sie wstrzymaly
fatumm pisze:hej wszystkim:)
To ja jestem jednym z domkow dla Brejwi.
Chcialabym ja zaadoptowac juz teraz zaraz, tylko moj tata sie lekko waha...
Mam 16lat i nie moge podpisac umowy adopcyjnej. W zadnym wypadku nie zrezygnowalam z Brejwi.
Bylam ja odwiedzic u Karotki i strasznie, strasznie sie w niej zakochalam!!!
A poza tym chce dla niej jak najlepiej. Wiem co przeszla i chcialabym zapewnic jej nowe lepsze zycie:)
JA PO PRoSTU KOCHAM KOTY!!!!!!!! A BREJWI JESAT WYJATKOWA!!!
fatumm pisze:hej wszystkim:)
To ja jestem jednym z domkow dla Brejwi.
Chcialabym ja zaadoptowac juz teraz zaraz, tylko moj tata sie lekko waha...
Mam 16lat i nie moge podpisac umowy adopcyjnej. W zadnym wypadku nie zrezygnowalam z Brejwi.
Bylam ja odwiedzic u Karotki i strasznie, strasznie sie w niej zakochalam!!!
A poza tym chce dla niej jak najlepiej. Wiem co przeszla i chcialabym zapewnic jej nowe lepsze zycie:)
JA PO PRoSTU KOCHAM KOTY!!!!!!!! A BREJWI JESAT WYJATKOWA!!!
fatumm pisze:Czy ona baaardzo drapie? i Ogolnie jak to jest z tymi sprawami u kotow? Mozna je nauczyc drapacz w drapak?
Dama Ya pisze:fatumm pisze:Czy ona baaardzo drapie? i Ogolnie jak to jest z tymi sprawami u kotow? Mozna je nauczyc drapacz w drapak?
Zazwyczaj jak są drapaki i zabawki, to kot skupia się na swoich gadżetach, a nie na meblach. Ale oczywiście tego się nie przewidzi z góry i wtedy trzeba nad kotem popracować, a są na to sposoby różne. Z jakimiś drobnymi stratami trzeba się jednak liczyć i z tym, że będzie trochę więcej sprzątania przez kocią sierść i z tym, że kocia kupka nie pachnie fiołkamiA poza tymi drobnymi mankamentami SAME PLUSY: mruczenie, baranki, "ciasteczka miłości"....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1253 gości