Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paluszek pisze:O, to już masz na stałe tyle kotów co ja. Tylko pewnie na większym metrażu...
genowefa pisze:Paluszek pisze:O, to już masz na stałe tyle kotów co ja. Tylko pewnie na większym metrażu...
genowefa pisze:Ja go nie chcę. W ogóle nikt go nie chceMaryla podrzuciła mi w lipcu zeszłego roku jakiś czarci pomiot
![]()
Paluszek pisze:Wielbłądziu, nie mów głośno, bo zaraz dostaniesz całą gromadkę czarnulków...
Metraż mamy 37 na dwie osoby i cztery koty - czyli ok 6 m2 na łebka...
A Ty, Genowefo, masz nawet płeć kocią 2/2 tak jak my. Tylko kolorkami się różnimy - my mamy 2 czarne na 2 nie-czarne, a Ty 3 czarne na 1 nie-czarną. Chociaż Siup-Siupek właściwie jest łaciaty, więc może jednak tak samo???
Wielbłądzio pisze:Chyba nigdy prawdziwego czarciego pomiota nie widziałaś![]()
![]()
Może chcesz się wymienić
?
Paluszek pisze:A Ty, Genowefo, masz nawet płeć kocią 2/2 tak jak my. Tylko kolorkami się różnimy - my mamy 2 czarne na 2 nie-czarne, a Ty 3 czarne na 1 nie-czarną. Chociaż Siup-Siupek właściwie jest łaciaty, więc może jednak tak samo???
Paluszek pisze:Przyjrzałam się Siup-Siupkowi. To nie jest nadużycie. Ma biały kołnierzyk, białą strzałke i chyba łapkę. JEST DWUBARWNY! Z Nikusiem tylko ta różnica, że na Nikusia powiemy biało czarny, a na Siup-Siupka czarnobiały
Paluszek pisze:Ok, zwracam honor, nie łaciaty, a kot frakowy. Swoją drogą śliczne określenie. To ja mam dwa gładkie, jednego łaciatego i jednego pręguska. A Genowefa jednago frakowego
, dwa gładkie i jedną Różyczkę łaciatą. Koniec kociej inwentaryzacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 28 gości