Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor -zapalenie nerek (?) :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 06, 2009 18:15

O, to już masz na stałe tyle kotów co ja. Tylko pewnie na większym metrażu :cry: ...
Paluszek

Post » Pon kwi 06, 2009 18:37

Paluszek, a jaki metraz?:) u mnie 34 w porywach do 35.
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pon kwi 06, 2009 18:38

Paluszek pisze:O, to już masz na stałe tyle kotów co ja. Tylko pewnie na większym metrażu :cry: ...

No bez przesady z tym metrażem: 45 m2 zimą i 50 m2 latem ;)

A w zeszłym roku byłam pewna, że to Nikuś będzie musiał zostać, ze nikt go nie zechce. Jak to się życie dziwnie toczy...

W każdym razie już nigdy czarnych kocurków na tymczas :twisted: ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon kwi 06, 2009 18:40

genowefa pisze:
Paluszek pisze:O, to już masz na stałe tyle kotów co ja. Tylko pewnie na większym metrażu :cry: ...

No bez przesady z tym metrażem: 45 m2 zimą i 50 m2 latem ;)[/quote

o-o-o widzisz:D U mnie balkon metr na metr (doslownie) a na dodatek zablokowany, wiec od lat sie na niego nie wychodzi:)
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon kwi 06, 2009 23:20

genowefa pisze:Ja go nie chcę. W ogóle nikt go nie chce :twisted: Maryla podrzuciła mi w lipcu zeszłego roku jakiś czarci pomiot :roll: ;)

Chyba nigdy prawdziwego czarciego pomiota nie widziałaś :twisted: :twisted: :twisted: Może chcesz się wymienić :twisted: ?
Byłoby idealnie, bo ja przecież zbieram czarne koczurki :wink:
I to dlatego nikt już nie chce dawać mi ich na tymczas :crying: :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto kwi 07, 2009 15:13

Wielbłądziu, nie mów głośno, bo zaraz dostaniesz całą gromadkę czarnulków...
Metraż mamy 37 na dwie osoby i cztery koty - czyli ok 6 m2 na łebka...
A Ty, Genowefo, masz nawet płeć kocią 2/2 tak jak my. Tylko kolorkami się różnimy - my mamy 2 czarne na 2 nie-czarne, a Ty 3 czarne na 1 nie-czarną :lol: . Chociaż Siup-Siupek właściwie jest łaciaty, więc może jednak tak samo???
Paluszek

Post » Wto kwi 07, 2009 15:34

Paluszek pisze:Wielbłądziu, nie mów głośno, bo zaraz dostaniesz całą gromadkę czarnulków...
Metraż mamy 37 na dwie osoby i cztery koty - czyli ok 6 m2 na łebka...
A Ty, Genowefo, masz nawet płeć kocią 2/2 tak jak my. Tylko kolorkami się różnimy - my mamy 2 czarne na 2 nie-czarne, a Ty 3 czarne na 1 nie-czarną :lol: . Chociaż Siup-Siupek właściwie jest łaciaty, więc może jednak tak samo???

no to nie marudz, bo u nas 3 os i 4 koty, wychodzi 35 na 7 czyli piekne 5m2 na sztuke;) masz o caly metr wiecej!
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Wto kwi 07, 2009 15:40

No faktycznie! A już myślałam że mam najciaśniej? Chocoaż właściwie lubię mieć te kociska bliziutko :P
Paluszek

Post » Wto kwi 07, 2009 21:55

Wielbłądzio pisze:Chyba nigdy prawdziwego czarciego pomiota nie widziałaś :twisted: :twisted: :twisted: Może chcesz się wymienić :twisted: ?

Nie ma głupich :twisted: Jak się chciałaś wymieniać, to trzeba było nie robić Lichowi takiego czarnego PR w swoim wątku ;)

Paluszek pisze:A Ty, Genowefo, masz nawet płeć kocią 2/2 tak jak my. Tylko kolorkami się różnimy - my mamy 2 czarne na 2 nie-czarne, a Ty 3 czarne na 1 nie-czarną :lol: . Chociaż Siup-Siupek właściwie jest łaciaty, więc może jednak tak samo???

Niewątpliwie mam dwa czarne koty, choć uważam, że jeden by wystarczył w zupełności ;) Natomiast robienie z Siupsiupka łaciatka uważam za nadużycie :twisted: ;)
Poza tym wredne kocie są czarna i biała, a nie dwie czarne. Z kotami nigdy nie jest tak samo :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto kwi 07, 2009 22:14

Przyjrzałam się Siup-Siupkowi. To nie jest nadużycie :twisted: . Ma biały kołnierzyk, białą strzałke i chyba łapkę. JEST DWUBARWNY! Z Nikusiem tylko ta różnica, że na Nikusia powiemy biało czarny, a na Siup-Siupka czarnobiały :wink:
Paluszek

Post » Wto kwi 07, 2009 22:25

Paluszek pisze:Przyjrzałam się Siup-Siupkowi. To nie jest nadużycie :twisted: . Ma biały kołnierzyk, białą strzałke i chyba łapkę. JEST DWUBARWNY! Z Nikusiem tylko ta różnica, że na Nikusia powiemy biało czarny, a na Siup-Siupka czarnobiały :wink:

Żeby być łaciatym trzeba mieć łaty :twisted: Rózia ma bure łaty, Nikuś ma czarne łaty. Siupsiupek ma elegancki kołnierzyk, skarpeteczki, kreskę na nosie i pućki, a nie żadne łaty! :twisted:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro kwi 08, 2009 7:31

Siupsiupek jest kotem frakowym :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro kwi 08, 2009 18:41

Ok, zwracam honor, nie łaciaty, a kot frakowy. Swoją drogą śliczne określenie :lol: . To ja mam dwa gładkie, jednego łaciatego i jednego pręguska. A Genowefa jednago frakowego :wink: , dwa gładkie i jedną Różyczkę łaciatą. Koniec kociej inwentaryzacji :twisted:
Paluszek

Post » Czw kwi 09, 2009 16:31

Paluszek pisze:Ok, zwracam honor, nie łaciaty, a kot frakowy. Swoją drogą śliczne określenie :lol: . To ja mam dwa gładkie, jednego łaciatego i jednego pręguska. A Genowefa jednago frakowego :wink: , dwa gładkie i jedną Różyczkę łaciatą. Koniec kociej inwentaryzacji :twisted:

piękne! :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt kwi 10, 2009 22:40

Mój "nowy" domownik, czyli Ziutek Samo Zło:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

[poprzednia][następna]