Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:a ja jestem nieuleczalnie zakochana we wszelkiej maści burasiach.
Wielbłądzio pisze:Femka pisze:a ja jestem nieuleczalnie zakochana we wszelkiej maści burasiach.
Femciu, zatem w marmurkach też...?
A jeśli tak, to... (tak wprost zapytam, chciałbym Ci przesłać życzenia i podarować pewien niepowtarzalny prezent...) kiedy masz urodziny albo imieniny?
genowefa pisze:Wielbłądzio pisze:Femka pisze:a ja jestem nieuleczalnie zakochana we wszelkiej maści burasiach.
A jeśli tak, to... (tak wprost zapytam, chciałbym Ci przesłać życzenia i podarować pewien niepowtarzalny prezent...) kiedy masz urodziny albo imieniny?
Femka wkroczyła na niebezpieczny grunt, czyżby nie czytała pierwszego posta![]()
Femko, bury to się nazywa tygrysio pręgowany, w tym wątku bezpieczniej używać takiego słownictwa
nie powiem, adresu też nie podam, odmawiam przyjęcia jakiejkolwiek przesyłkiWielbłądzio pisze:Femka pisze:a ja jestem nieuleczalnie zakochana we wszelkiej maści burasiach.
Femka pisze:nie powiem, adresu też nie podam, odmawiam przyjęcia jakiejkolwiek przesyłkiWielbłądzio pisze:Femka pisze:a ja jestem nieuleczalnie zakochana we wszelkiej maści burasiach.
mowy nie ma, choćbym do końca życia miała nie zjeść nigdy czekoladkiWielbłądzio pisze:nie to nie <foch>
laurkę chciałam narysować. i w dodatku bombonierkę kupić![]()
Femka pisze:Wielbłądzio, charakter koteczka nie ma tu nic do rzeczy. Nawet Ci powiem, że ja najbardziej lubię takie cholery. Po prostu w moim domu wszystkie miejsca są zajęte i nie ma możliwości wprowadzenia choćby pół ogona więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 58 gości