Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aanka pisze:Ja nie nadaje się do tej organizacji przepraszam kończę te koty i już się do niczego więcej się nie biorę bo robię więcej szkód niż pożytku.
aga9955 pisze:Aanka pisze:Ja nie nadaje się do tej organizacji przepraszam kończę te koty i już się do niczego więcej się nie biorę bo robię więcej szkód niż pożytku.
Aanka nadajesz sie tylko musisz pamietac ze dorosli tak jak Ty do szkoly, chodza do pracy. Wystarczylo napisac sms i poinformowac ze nie zlapalas kotow. Nie mozesz tak dzialac bo to rzeczywiscie bez sensu. Wszystko musisz wczesniej zaplanowac. Licza sie Twoje checi ale zanim o cos poprosisz dobrze przemysl czy sobie z tym poradzisz.
Aanka pisze:Proszę o nr. konta na pw. wpłacę te 10 zł tak jak obiecałam.
Acha rozmawiałam wczoraj z tym drugim karmicielem i powiedział mi ,że on też nie bardzo może złapać małą krówkę . Chciałabym się jeszcze wstępnie dowiedzieć czy wiecie czy fundacja FKP ma klatkę łapkę?
Aanka pisze:To bardzo się cieszę bo pewnie sami wiecie co jet najgorsze nie złapać bo to jeszcze bo długiej pracy z nimi pewnie by się udało (ale tyle czasu nie ma na to ), ale wsadzić je do tego transportera ,którego się boją![]()
Więc myślę, że ta klatka łapka wszystko załatwi.![]()
Pojadę w takim razie po nią z tatą,, ale kiedy to jeszcze nie wiem , pewnie w najbliższych dniach...Gdzie tą klatę można odebrać w razie co?
Kiwi85 pisze:Jestem trochę poobijana... Na szczęście nic takiego poważnego mi się nie stało: tzn. mam skręcona kostkę, podejrzenie złamania 2 żeber i podejrzenie złamania 1 kości w nadgarstku. No i zapomniałabym o potężnym guzie na głowie.Gorzej ode mnie wygląda auto
Idzie do kasacji.... Dziękuję za pamięć. Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Maniek19, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 100 gości