Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agata_2 pisze:Femka, ale ja muszę mieć zgodę rodziców na sterylizację.
Jowita, nie, nie chodzi mi o wzbudzanie zainteresowanianie cieszy mnie to, że 100osób się mną interesuje, wolę dostac jedną i konkretna odp.
dziekuje za odpowiedzi...
Jowita pisze:Innej odpowiedzi nikt Ci nie da
Femka pisze:U Ciebie albo dostanie ropomacicza, albo się zamęczy ruikami albo zginie pod kołami samochodu, albo zostanie postrzelona z wiatrówki.
Agata_2 pisze:I co, później jak będzie lato i nawet jakby nie miałczała pod drzwiami to mam ją zamykać w pokoju czy co?
Bo jak już mówiłam my latem mamy cały czas drzwi otwarte
redaf pisze:Jowita pisze:Innej odpowiedzi nikt Ci nie da
Inną odpowiedzią, którą Agata_2 dostala było wysterylizowanie kotki w ramach miesiąca darmowych zabiegów.
Femka pisze:Jowita, dla rodziców Agaty koszt sterylki wywołał osłupienie, przynajmniej tak Agata relacjonowała rozmowy z rodzicami. Jakoś czarno widzę koszt moskitiery.
Agata_2 pisze:albo będzie pare lat zamykana w domu, w upale będzie siedziała zamknięta w pokoju i zdechnie z nudy
Nasz wet sterylizuje za 120-130zł normalnie, wiec nie opłaca mi sie jechac do innego weta, do Poznania ( w dwie strony 20-25zł) i zapłacic za sterylke 100-110zl promocyjnieredaf pisze:Jowita pisze:Innej odpowiedzi nikt Ci nie da
Inną odpowiedzią, którą Agata_2 dostala było wysterylizowanie kotki w ramach miesiąca darmowych zabiegów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Luiza411 i 69 gości