Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Serniczek pisze:kupie Ci piórnik i worek na kapcie.....![]()
Nooo, to jest argument przemawiający za dalszym kształceniem..![]()
aamms pisze:Wygooglałam sobie..
http://www.sgh.waw.pl/ksztalcenie/podyp ... publiczne/
Ale trzeba pracę dyplomową napisać..
Nie chce mi się..
Szukam dalej..
AgaPap pisze:Na podyplomówce to raczej zawsze trzeba pracę napisać jakąś,
aamms pisze: ale zamówienia publiczne.. łeeee..
Kasia D. pisze:Serniku, bejbi, a na czym Ty grasz?
Serniczek pisze:Kasia D. pisze:Serniku, bejbi, a na czym Ty grasz?
ech jestem flecistką.........(podłe zajątko....)oraz niestety jestem pedagogiem( jeszcze bardziej podłe zajątko)
![]()
aamms pisze:o co starej babie jeszcze jedne studia podyplomowe..[/size]
Basiao pisze:aamms pisze:Serniczek pisze:kupie Ci piórnik i worek na kapcie.....![]()
boskie![]()
A tak serio, to jesli masz SGH pod nosem, a firma by sie do studiów dorzuciła, to idx i nie marudź!
Piórnik i worek na kapcie juz masz zapewniony, ja mogę zestaw pojemników na śniadanie i termos na kawkę dorzucić
batumi pisze:Basiao pisze:aamms pisze:Serniczek pisze:kupie Ci piórnik i worek na kapcie.....![]()
boskie![]()
A tak serio, to jesli masz SGH pod nosem, a firma by sie do studiów dorzuciła, to idx i nie marudź!
Piórnik i worek na kapcie juz masz zapewniony, ja mogę zestaw pojemników na śniadanie i termos na kawkę dorzucić
Niech stracęu mnie masz tornister (nawet moge sie postarac o taki z kotkiem)
Serniczek pisze: jest tez ogólnie lubiany temat prac wszelakich cyt."Krok marszowy na terenie podmokłym"
aamms pisze:Serniczek pisze: jest tez ogólnie lubiany temat prac wszelakich cyt."Krok marszowy na terenie podmokłym"
już widzę ten temat w zamówieniach publicznych..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, MB&Ofelia, ropucha i 37 gości