Gohag pisze:I ogromny buziak dla Piracika prosto w tern przecudniasty noseczek.
Ode mnie również
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Cameo pisze:Nie wiem co z Kredką popełniłam straszny błąd... ona jednak musi mieć kocie towarzystwo
A jak czuje sie Piracik a Kredka moze musi trafić na lepszy dom i zobaczysz znajdzie , prosze Cie nie martw sie , może na wystawie w Tychach znajdzie dom
Agata napisała mi na gg że musi się zastanowić... poleciłam Feliway. I jakby co, to zabieram Kredkę do siebie... będzie siedziała z Majeczką w sypialni a Pirat... żre (dużo) chyba po tej kastracji zaczął?
On jeszcze rośnie,więc je! ,oby tylko nie był wybredny!
Wielkie ,żeby Kredeczka jednak była szczęśliwa w nowym domku-jak nie w tym -to innym.ale oby to był wyrozumiały i odpowiedzialny domek!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Cameo, cieszę się, że Piracik ma apetyt Tak trzymać
Miłej niedzieli Wam życzymy!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.