Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sis pisze:też czytalam artykuł, i to był jedyny z Anią, gdzie Anię słyszałam naprawdę
tillibulek pisze:Pisiokot, dzięki za wyjaśnienia...
Dama Ya, jak to u Ciebie się rozkręci?? To jednak będziesz DT, już postanowione??
Poddasze pisze:Dopisuję się z domem, który pewnie z czasem zacznie zmieniać zeznania...
kot56@onet... lub kotwbutach2... szuka między innymi poprzez Allgro.
pani mieszka w bloku, ma jednak tarasy. brak jakiegokolwiek zabezpieczenia. dlatego szuka kota, który "będzie się trzymał domu".
Uciekł jej jeden kot i nie wrócił więc szuka następnego. ma 2 dzieci 12 i 16 lat. Kot nie może się bać ani dzieci ani muzyki bo córka lubi tańczyć... (ciekawe jak tańczy skoro kot ma się tego nie bać, ale mniejsza z tym).
piszą o drugiej kotce, która kiedyś z nimi mieszkała, ale nie rozwijają tematu co się z nią stało. możliwe że też uciekła. na pewno uciekł ich ostatni kot. czekają aż wróci, ale chcą już mieć następnego.
Agnieszka Józef...k, 608 657...
Warszawa i okolice.
UWAGA - edit 2.04. - Pani zdecydowała się na jakąś kicię ze schroniska w ŁODZI!!! Najprawdopodobniej jest ogłaszana na Allegro. Proszę uważajcie! Przesłałam Pani strone o możliwym zabezpieczeniu balkonu i ogrodu, ale nie wiem czy to spotka się z zainteresowaniem i czy w ogóle będą brali pod uwagę bezpieczeństwo kota w tym względzie!
pisiokot pisze:W najnowszym "KOC-ie" jest wywiad z CoolCaty - długi, bardzo fajny, ciepły, przeczytałam wczoraj z łezką w okuSą m.in. dwa zdjęcia Ani (na widok tego większego mój TŻ mało nie połknął papierosa z wrażenia - "ale z Anki to laska jest
".).
Dzisiaj rano szukam tego KOT-a, żeby sobie go wziąć do pracy i doczytać do śniadania. Pytam Jarka czy wie, gdzie jest, a on na to: "Ja go biorę do pracy, bo sobie chcę skserować".
"Tzn. wywiad z Anią chcesz kserować ? Ale po co, przecież sobie zostawimy ten numer na pamiątkę"
"Chcę skserować i powieszę u nas w pracy na tablicy ogłoszeniowej. Anka powiedziała w tym wywiadzie, że jest mało medialna, to będę ją umedialniał
Etka pisze:dziewczyny, czarna lista cytuje:Poddasze pisze:Dopisuję się z domem, który pewnie z czasem zacznie zmieniać zeznania...
kot56@onet... lub kotwbutach2... szuka między innymi poprzez Allgro.
Agnieszka Józef...k, 608 657...
Warszawa i okolice.
UWAGA - edit 2.04. - Pani zdecydowała się na jakąś kicię ze schroniska w ŁODZI!!! Najprawdopodobniej jest ogłaszana na Allegro. Proszę uważajcie! Przesłałam Pani strone o możliwym zabezpieczeniu balkonu i ogrodu, ale nie wiem czy to spotka się z zainteresowaniem i czy w ogóle będą brali pod uwagę bezpieczeństwo kota w tym względzie!
w razie czego przetrzepcie babora.
oczywiscie slownie
magdaradek pisze:Pamiętajcie Kochane moje o moich maluszkach, gdyby ktoś rozsądny pytał
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 218 gości