Ja jestem Hanka.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bazylica pisze:kinga w. pisze:Łupy? Jak na tę porę roku przyzwoite, ale to jeszcze nie sezon. Poczekamy. Powinno sie rozkręcić. Jutro powtórka z rozrywki. Busy dobijają.
Poprawka. Wyorane wo były u Morcinka kamienie. Chodnik to był wyrąbany! Pomarzyć...
wyjaśnisz zielonej kobiecie o co chodzi??
AYO pisze:kalair - za nazwanie mnie "Hanią" jestem bardzo niemiła, pasuje to do mnie jak do żebraka frak![]()
Ja jestem Hanka.
kinga w. pisze:bazylica pisze:kinga w. pisze:Łupy? Jak na tę porę roku przyzwoite, ale to jeszcze nie sezon. Poczekamy. Powinno sie rozkręcić. Jutro powtórka z rozrywki. Busy dobijają.
Poprawka. Wyorane wo były u Morcinka kamienie. Chodnik to był wyrąbany! Pomarzyć...
Czego nie kuma zielona kobieta??
Juz nawijam.
Łupy. Byłam Ci ja dziś w Krakowie, gdzie w ramach wysublimowanej rozrywki trudnię sie handlem ulicznym opylając naiwnym turystom moje wydumki które oni nazywają sztuką i jeszcze sie zachwycają. No i o te łupy pytała AYO. Znaczy sie chciała wiedziec jak sie utarg kształtował.
A Morcinek... Gustaw mu było. Pisarz taki śląski. Ja go troche więcej lubiłam i nie ograniczyłam sie tylko do "Łyska z pokładu Idy" no i między innymi popełnił on "Wyorane kamienie" i "Wyrąbany chodnik" jak również "Ondraszka", "Pokład Joanny" - mój ulubiony z resztą.
kinga w. pisze:Aha! Dziewczyny, tak gwoli ścisłości, coby nie kruszyć kopii... Iwan to ruski Jan. Po prostu.
Dorota pisze:W pracy ma dr (od indykow) Scholastyke Baran.
kinga w. pisze:bazylica pisze:kinga w. pisze:Łupy? Jak na tę porę roku przyzwoite, ale to jeszcze nie sezon. Poczekamy. Powinno sie rozkręcić. Jutro powtórka z rozrywki. Busy dobijają.
Juz nawijam.
Łupy. Byłam Ci ja dziś w Krakowie, gdzie w ramach wysublimowanej rozrywki trudnię sie handlem ulicznym opylając naiwnym turystom moje wydumki które oni nazywają sztuką i jeszcze sie zachwycają. No i o te łupy pytała AYO. Znaczy sie chciała wiedziec jak sie utarg kształtował.
A Morcinek... Gustaw mu było. Pisarz taki śląski. Ja go troche więcej lubiłam i nie ograniczyłam sie tylko do "Łyska z pokładu Idy" no i między innymi popełnił on "Wyorane kamienie" i "Wyrąbany chodnik" jak również "Ondraszka", "Pokład Joanny" - mój ulubiony z resztą.
bazylica pisze:kinga w. pisze:bazylica pisze:kinga w. pisze:Łupy? Jak na tę porę roku przyzwoite, ale to jeszcze nie sezon. Poczekamy. Powinno sie rozkręcić. Jutro powtórka z rozrywki. Busy dobijają.
Juz nawijam.
no teraz to Ufoludka wszysko kuma![]()
a czym handlujesz??
aaa o TYM Morcinku słyszałam ale z przeczytaniem dzieł trudniej
kinga w. pisze:Dorota pisze:W pracy ma dr (od indykow) Scholastyke Baran.
Rodzice jej juz od urodzenia nie kochali??
AYO pisze:Kalair - znów mam łapki szybsze od myśli, to nie było do Ciebie ale do tego, że do dziś,jak ktoś do mnie mówi "...pani haniu/haneczko.."
to dostaję transformersa..
Chodzi o to, że mimo tego, iż przedstawiam się Hanką, ktoś (ktokolwiek) zaczyna " ... pani haneczko![]()
Nawet moja Matka mówi do mnie Hankaa Ona naprawdę miała przeboje z teściami o to, że "...jak można dziewczynkę tak po plebejsku nazwać.."
Tak byłoDziadkowie ze strony Ojca mówili do mnie anulka(wrrrrr)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 100 gości