może przyjmować wpłaty kierunkowe

wystawimy tez nasze cegiełki
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
slapcio pisze:Tu jest bazarek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4265419#4265419
Mam nadzieję że się cosik zbierze
Mysia pisze:Słuchajcie, może się to przyda...Mam do oddania lampę bakteriobójczą, jezdną - zwykłą, czyli bez filtra pozwalającego na pracę tej lampy w obecności organizmów żywych. Jest używana - dostałam ją kiedyś od pewnej firmy medycznej - podobno ( nie sprawdzałam) działa, tyle, że być może będzie niedługo trzeba wymienić w niej świetlówkę (do kupienia w marketach).
Etka pisze:Mysia pisze:Słuchajcie, może się to przyda...Mam do oddania lampę bakteriobójczą, jezdną - zwykłą, czyli bez filtra pozwalającego na pracę tej lampy w obecności organizmów żywych. Jest używana - dostałam ją kiedyś od pewnej firmy medycznej - podobno ( nie sprawdzałam) działa, tyle, że być może będzie niedługo trzeba wymienić w niej świetlówkę (do kupienia w marketach).
mysle ze sie przyda. porozmawiamy z Pania Wanda. musze najpierw zobaczyc jak to tam w Przyborowku wyglada.
Etka pisze:ja tak sobie mysle, moze by kupic dla tych kotow choc kilka opakowan biostyminy? zeby na jutro tam zawiesc?
Jutro rano z Asia jedziemy do lecznicy po kilka adwocatow, plyn do czyszczenia uszu to moze i biostymine kupic???
co o tym myslicie??
Etka pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 109 gości