Nynuś ma śliczne oczy. Pięknie oprawione tak na ciemno wkoło. Pewnie zauważyłaś?ARNOLD pisze:Zdjecie ladne,model jeszcze ladniejszy,mordka w calej okazalosci.No i cala reszta.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nynuś ma śliczne oczy. Pięknie oprawione tak na ciemno wkoło. Pewnie zauważyłaś?ARNOLD pisze:Zdjecie ladne,model jeszcze ladniejszy,mordka w calej okazalosci.No i cala reszta.
O jesteś Julka_No Zosia tak jak pisałam wcześniej przychodzi teraz codziennie. Czeka z innymi kotkami. Apetyt dopisuje.Wiec wszystko ok.Ciapulek też codzień sie stawia, bardzo rad że juz jest rybkaJulka_ pisze:Pani Izo wszystkie sliczne te kotki...i takie zadbane
Witam Serdecznie Monika74. Pieknie dziekuje za Wsparcie. To dla nas bardzo ważne. Wiem ze masz troche kłopotów. W dodatku na wątku u Ciebie pojawiło sie ostatnio troche problemów ale mam nadzieję ze już się trochę uspokoi. Trzymam kciuki za zdrowie Sisi. Nie wiem co doradzic jeśli chodzi o agresje. Feliwaya probowałas?Fionki dwa dni nie widzialam na oczy. Tam teraz jest ruch okropny. Wszyscy kradną. Jedzonka zostawiam dużo.Myslę ze kociaki po krzaczkach w słoncu sie wyleguja. Jutro jade wcześniej zobaczyc co jest grane.monika74 pisze:Witajcie dziewczynki![]()
Troche długo nie zaglądałam ale przytłoczyły mnie problemy z Sisi i własnym zdrowiem![]()
P.Izo w poniedziałek wyśle pieniążki dla Fionki (co tam u mojej ślicznotki?)
Jeśli macie sposoby na mega agresywnego kota to prosze o rady![]()
mam problemy z Sisi jest bardzo agresywna do innych kotów dzisiaj to nawet zaatakowała pluszowego misia bo koty przed nią zwiały![]()
Słaba gadzina ale agresor z niej straszny
iza71koty pisze:Witam Serdecznie Monika74. Pieknie dziekuje za Wsparcie. To dla nas bardzo ważne. Wiem ze masz troche kłopotów. W dodatku na wątku u Ciebie pojawiło sie ostatnio troche problemów ale mam nadzieję ze już się trochę uspokoi. Trzymam kciuki za zdrowie Sisi. Nie wiem co doradzic jeśli chodzi o agresje. Feliwaya probowałas?Fionki dwa dni nie widzialam na oczy. Tam teraz jest ruch okropny. Wszyscy kradną. Jedzonka zostawiam dużo.Myslę ze kociaki po krzaczkach w słoncu sie wyleguja. Jutro jade wcześniej zobaczyc co jest grane.monika74 pisze:Witajcie dziewczynki![]()
Troche długo nie zaglądałam ale przytłoczyły mnie problemy z Sisi i własnym zdrowiem![]()
mam problemy z Sisi jest bardzo agresywna do innych kotów dzisiaj to nawet zaatakowała pluszowego misia bo koty przed nią zwiały![]()
monika74 pisze:iza71koty pisze:Witam Serdecznie Monika74. Pieknie dziekuje za Wsparcie. To dla nas bardzo ważne. Wiem ze masz troche kłopotów. W dodatku na wątku u Ciebie pojawiło sie ostatnio troche problemów ale mam nadzieję ze już się trochę uspokoi. Trzymam kciuki za zdrowie Sisi. Nie wiem co doradzic jeśli chodzi o agresje. Feliwaya probowałas?Fionki dwa dni nie widzialam na oczy. Tam teraz jest ruch okropny. Wszyscy kradną. Jedzonka zostawiam dużo.Myslę ze kociaki po krzaczkach w słoncu sie wyleguja. Jutro jade wcześniej zobaczyc co jest grane.monika74 pisze:Witajcie dziewczynki![]()
Problemy p.Izo to tak delikatnie powiedzianeZryczałam sie jak głupia po niektórych wypowiedziach
A szkoda gadać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości