Biały błękitnooki miziasty zdrowy młody-już w super DS u Gu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 02, 2009 18:31

halbina pisze:tak... trzymamy za słowo! :D

Jest takich więcej co trzymają. :D
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw kwi 02, 2009 19:15

ja tez sie dolaczam do trzymania :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw kwi 02, 2009 20:46

Gu... przyzwyczajenia Blumisia... biegać za pańcią, siedzieć na pańci... przytulac się do pańci... dać sie miziać pańci... i omdlewać z roszkoszy w ramionach pańci... zasypiać pod kołderką wtulonym w pańcię...
mruczeć, barankować...
jeść w towarzystwie pańci... obojętnie co, może być suche, ale puszkowe lepsze... wybredny nie jest!
pomiaukiwać kiedy się podnieci potrafi, dialoguje wtedy...
fuczenie i łapoczyny tylko jako pierwsza reakcja na nowe zwierzę... tak ze dwa dni... kiedy sie czuje niepewny, jest jeszcze bardziej nachalny ze swą miłością do człowieka...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw kwi 02, 2009 20:56

I po co ja to czytam Obrazek

Blumiku, jak ty nie będziesz szczęśliwy to ja się powiesze.

Dotarła książeczka? i jak tam wyniki z badań?
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Czw kwi 02, 2009 22:13

halbina pisze:Gu... przyzwyczajenia Blumisia... biegać za pańcią, siedzieć na pańci... przytulac się do pańci... dać sie miziać pańci... i omdlewać z roszkoszy w ramionach pańci... zasypiać pod kołderką wtulonym w pańcię...
mruczeć, barankować...
jeść w towarzystwie pańci... obojętnie co, może być suche, ale puszkowe lepsze... wybredny nie jest!
fuczenie i łapoczyny tylko jako pierwsza reakcja na nowe zwierzę... tak ze dwa dni... kiedy sie czuje niepewny, jest jeszcze bardziej nachalny ze swą miłością do człowieka...

Dziekuje.
A czy jada surowizne? lub gotowane jedzenie?

Zunia, ...wrzuc na luz:)

Presja, presja, presja, a tu swieta...ech

Gu

Od: Wto mar 24, 2009 14:01

Post » Czw kwi 02, 2009 22:20

Ok, już się nie odzywam :?
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Czw kwi 02, 2009 23:40

Gu pisze:
halbina pisze:Gu... przyzwyczajenia Blumisia... biegać za pańcią, siedzieć na pańci... przytulac się do pańci... dać sie miziać pańci... i omdlewać z roszkoszy w ramionach pańci... zasypiać pod kołderką wtulonym w pańcię...
mruczeć, barankować...

Dziekuje.
A czy jada surowizne? lub gotowane jedzenie?

pewnie... :D
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw kwi 02, 2009 23:47

Gu, już tak nie wypytuj,
On na pewno wyżywi się na Twoim stole :wink:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pt kwi 03, 2009 19:30

Obrazek

dziś się pochwalę... zajączkiem wielkanocnym... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pt kwi 03, 2009 20:37

uu, super zdjecie :-)
Mi takie nie wychodza, tylko zmazy jakies..a kupilam aparat do chwytania w ruchu.. :twisted:
Ale widac, na zalaczonym obrazku, ze po prostu trzeba umiec zdjecia robic i miec dobrego modela ;-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pt kwi 03, 2009 20:53

Aniu, to moje pierwsza sesja bez lampy błyskowej... no poza kilkoma zdjęciami Bluminka, żeby te jego oczy błękitne pokazać... i też wiele fotek prześwietlonych, rozmazanych... ale to fajnie wyszło... trzeba próbować!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pt kwi 03, 2009 22:20

halbina pisze:nasza fundacja zbiera teraz na ratowanie Kai...

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=598737451 :roll:

kopiuje z dogomanii, informacja od Formicy:

Serdecznie dziękujemy:

Dogo07 => 40zł
p.Kowalczyk => 150zł
p.Kaczmarska => 5zł
p. Wilma-Śliwińska => 5zł
p.Techman-Poloczek =>70zł
Jasno =>100zł
KasiamMK =>25zł
---------------------------
za tę kwotę będziemy w stanie pokryć najprawdopodobniej całe późniejsze leczenie Kajuchny
395zł + 160zł => 555zł

Dziękujemy!!!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pt kwi 03, 2009 23:02

Książeczka na razie nie dotarła. Co do badań: biochemia wyszła świetnie, morfologię... trzeba powtórzyć... ponoć materiału było za mało... a jak pobierałyśmy krew Formica wspominała, że odkąd w ambulatorium pracuje nowa pani, to ciągle ma problem... to materiału za dużo, to za mało... chociaż pojemnik ma przedziałkę i sama widziałam, jak Formica uważała, żeby było idealnie ze wskazaniem... coś ta pani w ambulatorium jakaś taka niekumata... nie tak łatwo ciągle pobierać krew od kota, zwłaszcza dzikusa z działek...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pt kwi 03, 2009 23:08

a ja dziś poszłam na ogródek i znów gościa miałam...puchaty dorosły grafitowy kot,chyba pół długowłosy(było ciemno).Podbiegł do nas ale jak się TŻ ruszył to uciekł...dziwne bo w tak krótkim czasie 2 piękne koty...Jutro zaniosę jedzonko,może wróci.Nie był zdziczały skoro podbiegł do nas,może następnym razem da się złapać.Najgorsze jest to,że nie mam możliwości przetrzymania a niektóre z kotów jakie znajduję absolutnie nie mogą zostać na dworze bo są ewidentnie domowe i często wygłodniałe czyli widać,że na wolności sobie nie radzą...Macie może jakiś pomysł jak mogłabym im pomóc w inny sposób niż odwiezienie do schronu?W sumie teraz się szczęśliwie historia skończyła mimo,że Blumi był w schronie tydzień ale dzięki Wam dostał szansę na wspaniałe życie.Nie wiem już sama co robić...jak spotykam na swojej drodze takie stworzenie to czuję się zupełnie bezradna...a nie potrafię przejść obojętnie co jest chyba zrozumiałe :)
Halbina Blumiś nie jest z działek...ja mieszkam w kamienicy i za podwórkiem mam ogródek pomiędzy podwórkiem a dworcem kolejowym:/I wszędzie tutaj są same domy więc on uciekł na pewno z mieszkania a nie z innego ogródka :)
Rozpaczliwie szukam jednookiego,pręguska-Koksika...

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Sob kwi 04, 2009 10:07

bedzie szczesliwy na pewno :) To poprostu dlatego, ze tak bardzo jest spragniony milosci :) Pomruczenia dla przystojniaka :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]