Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura pisze:W kwietniowym magazynie Kot na str.16, 17,18 jest wywiad z Panią Anią Mrozek przeprowadzony przez zosię&ziemowita. W artykule są zamieszczone zdjęcia p. Ani![]()
![]()
majcuch pisze:Kaprysku, ja to na Bielanachnie na Bemowie
adres już ci zresztą przesłałam zdaje się na pw
juz nic, to chyba bylo przejęzyczenie
pisiokot pisze:Kasiain, to fotki ze spacerków nad Sołą może ?![]()
(Jestem z Kęt, mam tam rodzinę, pół życia nad Sołą przespacerowałam. A i teraz jak przyjeżdżam to od razu tam gnam, zobaczyć jak rzeka wygląda.)
Jaka sunieczka szczęśliwa, oczu nie można oderwać od tych zdjęć, ona rzeczywiście chyba myśli, że trafiła do raju ...
A spa-CoolCaty, no wiadomo, że pierwsza klasa
szamanka pisze:Grubcia już zaszczepiona, wypuszczona "na pokoje" przeszczęśliwa. Siedzi na oknie i wylizuje futerko. Muszę się nauczyć wklejać zdjęcia - Grubcia wygląda super z tym zadowoleniem na pysiu. Oprócz białego krawacika ma przepiękny, tłuściutki biały brzusio. Ona w ogóle jest dziwolągiem - jest bardzo czyściutka, załatwia się do kuwetki, ale... raz na dwa dni.Jeszcze nie miałam takiego kota.
szamanka pisze:Grubcia okazała się kotem obronnym.Leży sobie na kolanach cichutko, niby śpi, ale jak tylko w polu widzenia pojawi się jakieś zwierzątko - wszystko jedno pies, kot czy fretka, startuje jak rakieta i odpędza intruza od swojego człowieka, po czym spokojnie wraca na kolanka w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku. Psy obronne przy niej wysiadają. Pędzi, staje przed delikwentem na wysokich łapkach jak by mówiła: uważaj nie podchodź bo ci przyłożę. Ale nie bije jeżeli intruz się wycofa. I to wszystko bez szkolenia!!!
Anna_33 pisze:8.
Kocurek niekastrowany, około 1 roku; test Felv ujemny; test Fiv dodatni; koci katar, może chlamydia w oczkach; w uszach świerzb i grzyb, grzybica skórna; powiększone, bolesne migdałki, bardzo grzeczny i miły, lubi głaskanie.Kocurek dla kristinbb - przebywala DT iwcia Obecnie:przebywa w DT u Agn, czeka na transport do kristinbb do Elbląga
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alazosia pisze:Jak można wpłacić 1% podatku na schronisko B. Wahl?
Znajomi sie dopytują, a ja nie potrafię im udzielić informacji.
Mam na myśli dane potrzebne do wpisania w PIT (KRS itp.)
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 64 gości