Koty u B.Wahl.cz.II.DT dla 4 kotek!!na juz!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 02, 2009 7:52

Nowe fotki Tary (tak ją nazwałam i chyba jej się spodobało bo szybko zalapala o co chodzi :lol: ).

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Z sunią jest znacznie lepiej. Już zrozumiala, że nikt nie chce jej skrzywdzić.
Caly czas mamy problem z jedzeniem bo Tara je tylko surowizne - cały czas czyści miski moim kotom. praktycznie nic nnego nie zjada, ewentualnie zakopie w posłanie i dojadają to moje psy.
Do synka ma bardzo pozytywny stosunek - czasami wchodzi mu do łóżka, wyczyści mu np. uszy :lol: Wczoraj byla u nas siostra z 2,5 letnim synkiem i reakcja super, powąchala chlopca, polizala a później z zaciekawieniem chodziła za wrzeszczącymi dziećmi.
pilnuje posesji i na początku szczeka na obcych ale już jest bardziej ufna i za chwilę sama przychodzi żeby ją pogłaskać.
Nadal zabiera rzeczy, zwlaszcza moje :? znosi je w jedno miejsce i śpi na nich :( a najczęściej śpi na moich butach :cry: nie przeszkadza mi to ale płakać mi się chce jak pomyślę, że taki kochany pies tyle musial przejść :cry: i myślę, że już się bardzo do nas przyzwyczaiła i skomponowala z naszym stadem a tu znów musi zmienić miejsce :cry: :cry: :cry:

kasiain

Od: Sob paź 18, 2008 8:23

Post » Czw kwi 02, 2009 8:01

O mamuniu, jak pięknie wygląda 8O
Zdjęcie na spacerze w biegu - bezcenne. Ta sunia chyba myśli, że trafiłą do raju. Jak sobie przypomnę jak się zachowywała w przytulisku, to aż mi się wierzyć nie chce, że to ten sam pies.
Serce rośnie!

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw kwi 02, 2009 8:12

Melduję że zabrane zostały dla Boguszyc:
3 płyny do mycia podłóg (bardzo się pienią, wystarczy odrobinka)
3 płyny do mycia szyb
3 proszki do szorowania
1 domestos
poza tym - paczuszka (mała) ręczników jednorazowych, 2 paczki worków na śmieci (duże, po 100 szt), parę ścierek, 2 paczki rękawiczek lateksowych, 2 plastikowe baniaki 5 l , 2 purełka styropianowe (można z nich zrobić domek dla kota, wystarczy skleić i wyciąć dziurę - albo zastosować jako otwarte "budki").
Dorcia deklaruje jeszcze 2 plastikowe krzesła 9dobre do mycia). I dobrze by było, gdyby ktoś mógł do Dorci podjechać, bo przygotowała by jeszcze Secusept do odkażania - 2 baniaki po 5 l.
Dorcia mieszka na Retkini, na Batalionów Chłopskich - popytam, kto mógłby do niej podjechać.
Jestem straszna gapa, bo ten secusept trzeba było przygotować na dziś, ale zapomniałyśmy z Dorcią! :oops: Ale nic straconego, byle ktoś to od Dorci odebrał razem z krzesłami.
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw kwi 02, 2009 8:39

Ja grzecznie melduje że wczoraj do nowego domu pojechał psiak Stefanek przywieziony do mnie razem z kotami .

kasia79

Od: Śro sty 02, 2008 21:44

Post » Czw kwi 02, 2009 8:44

Ojej słodki Stefanek w nowym domku :) Super wiadomość :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw kwi 02, 2009 9:00

Ale kicie sie zmieniły, są niedopoznania, i ten spokój w ich oczach - to bezcenne :ok: kawał super roboty zrobiliscie :)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw kwi 02, 2009 9:07

kasiain pisze:Nowe fotki Tary (tak ją nazwałam i chyba jej się spodobało bo szybko zalapala o co chodzi :lol: ).

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kasiain, to fotki ze spacerków nad Sołą może ? :D
(Jestem z Kęt, mam tam rodzinę, pół życia nad Sołą przespacerowałam. A i teraz jak przyjeżdżam to od razu tam gnam, zobaczyć jak rzeka wygląda.)
Jaka sunieczka szczęśliwa, oczu nie można oderwać od tych zdjęć, ona rzeczywiście chyba myśli, że trafiła do raju ...
A spa-CoolCaty, no wiadomo, że pierwsza klasa :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw kwi 02, 2009 9:12

CoolCaty - patrząc na foty kotków, które odchuchałaś myślałam o tym, że się bawią, że zaczynają wiedzieć co to normalne kocie życie i radość z niego. Mają ufność w oczach, chęć i ciekawość życia.. Dokonałaś cudu.

Kasiain, Kasia79 - piękne wieści..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw kwi 02, 2009 9:14

Piękne zdjęcia szczęśliwych zwierząt :love:

Bardzo się cieszę, że Stefanek ma już własny dom :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw kwi 02, 2009 10:01

jolabuk5 pisze:Melduję że zabrane zostały dla Boguszyc...

Jolu, wszystko już TŻ zawiózł i przekazał CC :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw kwi 02, 2009 10:58

Czy moja oferta nadal jest aktualna, czy moze ktos podjedzie i zabierze rzeczy.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Czw kwi 02, 2009 11:30

meggi 2 pisze:Czy moja oferta nadal jest aktualna, czy moze ktos podjedzie i zabierze rzeczy.

W piątek wieczorem mogę podjechać.

Proszę o info na pw z adresami do kogo jeszcze mam podjechać. Muszę rozplanować wieczorny kurs po Warszawie.

Wiem, że do Majcucha - Bemowo i Migoty - Praga. Z Migotą miałam już kontakt, mam namiary, będę musiała się "tylko" dokładnie umówić na piątkowy wieczór na odbiór dóbr.

Marta79 jutro podwiezie mi do pracy patyczki i inne historie.

Kasia79 - o ile dobrze pamiętam - miała podrzucić domestosy Majcuchowi. Proszę o korektę, jeżeli mnie pamięć myli. Nie zdziwię się.. :oops:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw kwi 02, 2009 11:48

kasiain pisze:Nowe fotki Tary (tak ją nazwałam i chyba jej się spodobało bo szybko zalapala o co chodzi :lol: ).

:dance: Bardzo się cieszę, że sunieczka zrobiła taaaaakie postępy. Wielkie kciuki za ciąg dalszy i domek. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jak to dobrze, że odważyliśmy się zabrać "dzikiego, niezsocjalizowanego" i bardzo, bardzo przestraszonego psa do samochodu. Co by z nią teraz się działo :strach: aż trudno sobie wyobrazić.
Trzymaj się Taruniu, nic złego już cie nie spotka
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Czw kwi 02, 2009 11:57

mokkunia pisze:
jolabuk5 pisze:Melduję że zabrane zostały dla Boguszyc...

Jolu, wszystko już TŻ zawiózł i przekazał CC :)

Fajnie, bardzo dziękuję!
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw kwi 02, 2009 12:12

Kaprys2004 pisze:
meggi 2 pisze:Czy moja oferta nadal jest aktualna, czy moze ktos podjedzie i zabierze rzeczy.

W piątek wieczorem mogę podjechać.

Proszę o info na pw z adresami do kogo jeszcze mam podjechać. Muszę rozplanować wieczorny kurs po Warszawie.

Wiem, że do Majcucha - Bemowo i Migoty - Praga. Z Migotą miałam już kontakt, mam namiary, będę musiała się "tylko" dokładnie umówić na piątkowy wieczór na odbiór dóbr.

Marta79 jutro podwiezie mi do pracy patyczki i inne historie.

Kasia79 - o ile dobrze pamiętam - miała podrzucić domestosy Majcuchowi. Proszę o korektę, jeżeli mnie pamięć myli. Nie zdziwię się.. :oops:

Raczej ja nic nie obiecałam podrzucić :roll:

kasia79

Od: Śro sty 02, 2008 21:44

[poprzednia][następna]