Nie wypisujesz, a co pislas na tym watku , mam wszystko zapisane na dysku tak samo jak wypociny Chruscielowej mimo skasowanie przez moderatora.
Caly czas bije sie z myslami o zalozeniu sprawy cywilnej.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meggi 2 pisze:Nie wypisujesz, a co napisalaś moim watku , mam wszystko zapisane na dysku tak samo jak wypociny Chruscielowej mimo skasowanie przez moderatora.
Beata pisze:nadal twierdze, ze zrobienie testu na FIP to strata kasy - jesli chcesz podyskutowac merytorycznie na ten temat, zapraszam
meggi 2 pisze:Nie wypisujesz, a co pislas na tym watku , mam wszystko zapisane na dysku tak samo jak wypociny Chruscielowej mimo skasowanie przez moderatora.
Jana pisze:meggi 2 pisze:Nie wypisujesz, a co napisalaś moim watku , mam wszystko zapisane na dysku tak samo jak wypociny Chruscielowej mimo skasowanie przez moderatora.
Caly czas bije sie z myslami o zalozeniu sprawy cywilnej.![]()
![]()
mziel52 pisze:Wyobraź sobie Beatko, ze dyskutowałyśmy o tym z meggi przed podjęciem decyzji. No i tu ją zadenuncjuję jako defraudantkę - Ania zaszalała i nadpłaciła 10 pln za ten dodatkowy test, na który w zestawie namawiała ją pani wet.
Zadowolona?
Jana pisze:meggi 2 pisze:Nie wypisujesz, a co napisalaś moim watku , mam wszystko zapisane na dysku tak samo jak wypociny Chruscielowej mimo skasowanie przez moderatora.
Caly czas bije sie z myslami o zalozeniu sprawy cywilnej.![]()
![]()
mziel52 pisze:Wyobraź sobie Beatko, ze dyskutowałyśmy o tym z meggi przed podjęciem decyzji. No i tu ją zadenuncjuję jako defraudantkę - Ania zaszalała i nadpłaciła 10 pln za ten dodatkowy test, na który w zestawie namawiała ją pani wet.
Zadowolona?
Beata pisze:ale pozostaje pytanie czemu pani wet namawiala na wykonanie testu na FIP![]()
nie widzisz tego?
margo22 pisze:Mziel52 masz całkowitą rację.
Po co ta agresja, test był w pakiecie i tak wszyscy wiedzą, że nie należy się nim przejmować.
Beata pisze:Meggi, ale testy na FIP nie maja zadnego sensu, bo pokazuja tylko, ze kot mial stycznosc z koronawirusami (podobnie jak 70-80% calej kociej populacji)
szkoda kasy na to
a testy FIV/bialaczka sa zwykle ciut tansze
a mozesz wskazac, gdzie ta agresja sie pojawila???
bo jak dla mnie, to bylo zwykle zapytanie
mziel52 pisze:Beata pisze:Meggi, ale testy na FIP nie maja zadnego sensu, bo pokazuja tylko, ze kot mial stycznosc z koronawirusami (podobnie jak 70-80% calej kociej populacji)
szkoda kasy na to
a testy FIV/bialaczka sa zwykle ciut tansze
Beatko - łopatologicznie: gdyby meggi na wątku pytała o radę, Twój tekst byłby jak najbardziej na miejscu. Jednak meggi poinformowała już o fakcie dokonanym. Krytyka tej decyzji nie była grzeczna, bo w podtekście zwiera się sugestia, że meggi jest nierozgarnięta a co najmniej lekkomyślna, skoro tak postąpiła. Nie widzisz tego?
Sama oburzasz się na słowa krytyki, czemu odmawiasz tego Ani?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Meteorolog1, nfd i 206 gości