Cytrysia, Mruczek , Lucysia - Odeszła ['']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 01, 2009 20:41

Nie wypisujesz, a co pislas na tym watku , mam wszystko zapisane na dysku tak samo jak wypociny Chruscielowej mimo skasowanie przez moderatora.
Caly czas bije sie z myslami o zalozeniu sprawy cywilnej.
Ostatnio edytowano Śro kwi 01, 2009 20:43 przez meggi 2, łącznie edytowano 1 raz
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro kwi 01, 2009 20:43

meggi 2 pisze:Nie wypisujesz, a co napisalaś moim watku , mam wszystko zapisane na dysku tak samo jak wypociny Chruscielowej mimo skasowanie przez moderatora.
:?: :?: :?:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro kwi 01, 2009 20:43

Beata pisze:nadal twierdze, ze zrobienie testu na FIP to strata kasy - jesli chcesz podyskutowac merytorycznie na ten temat, zapraszam :wink:

Wyobraź sobie Beatko, ze dyskutowałyśmy o tym z meggi przed podjęciem decyzji. No i tu ją zadenuncjuję jako defraudantkę - Ania zaszalała i nadpłaciła 10 pln za ten dodatkowy test, na który w zestawie namawiała ją pani wet.
Zadowolona?
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Śro kwi 01, 2009 20:48

meggi 2 pisze:Nie wypisujesz, a co pislas na tym watku , mam wszystko zapisane na dysku tak samo jak wypociny Chruscielowej mimo skasowanie przez moderatora.

Przepraszam bardzo o co Ci chodzi?

MartaWawa

Od: Wto kwi 03, 2007 12:45

Post » Śro kwi 01, 2009 20:50

Trzymam kciuki za Mruczusia i co z tego, że FIP zrobiony-po prostu jeśli chodzi o ten test to jaki by nie wyszedł nie ma się czym martwić.

margo22

Od: Pt wrz 08, 2006 16:37

Post » Śro kwi 01, 2009 20:53

Jana pisze:
meggi 2 pisze:Nie wypisujesz, a co napisalaś moim watku , mam wszystko zapisane na dysku tak samo jak wypociny Chruscielowej mimo skasowanie przez moderatora.

no ja tez sie ciekawa zrobilam bardzo, Jana 8O :?
i chcialabym to zobaczyc w sumie :roll: ciekawe bardzo o co mnie oskarzy Meggi2 8O
bo zadnych oskarzen nie rzucalam...

mziel52 pisze:Wyobraź sobie Beatko, ze dyskutowałyśmy o tym z meggi przed podjęciem decyzji. No i tu ją zadenuncjuję jako defraudantkę - Ania zaszalała i nadpłaciła 10 pln za ten dodatkowy test, na który w zestawie namawiała ją pani wet.
Zadowolona?

nie za bardzo rozumiem, po co test na FIP byl robiony (niezaleznie od dodatkowych kosztow :wink: ), mozesz mi to lopatologicznie wytlumaczyc?

Wasza sprawa, oczywiscie :wink:
ale pozostaje pytanie czemu pani wet namawiala na wykonanie testu na FIP :roll:
nie widzisz tego?

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Śro kwi 01, 2009 20:58

Jana pisze:

no ja tez sie ciekawa zrobilam bardzo, Jana 8O :?
i chcialabym to zobaczyc w sumie :roll: ciekawe bardzo o co mnie oskarzy Meggi2 8O
bo zadnych oskarzen nie rzucalam...

mziel52 pisze:Wyobraź sobie Beatko, ze dyskutowałyśmy o tym z meggi przed podjęciem decyzji. No i tu ją zadenuncjuję jako defraudantkę - Ania zaszalała i nadpłaciła 10 pln za ten dodatkowy test, na który w zestawie namawiała ją pani wet.
Zadowolona?

nie za bardzo rozumiem, po co test na FIP byl robiony (niezaleznie od dodatkowych kosztow :wink: ), mozesz mi to lopatologicznie wytlumaczyc?

Wasza sprawa, oczywiscie :wink:
ale pozostaje pytanie czemu pani wet namawiala na wykonanie testu na FIP :roll:
nie widzisz tego?

Beata

Post » Śro kwi 01, 2009 20:59

Ja tez nie wiem, co takiego zrobilam/napisalam, ze meggi2 chce mnie ciagac po sadach...

Nie przypominam sobie, abym o cos ja posadzila, zniewazyla publicznie etc.

Moze nam wyjasni...

MartaWawa

Od: Wto kwi 03, 2007 12:45

Post » Śro kwi 01, 2009 21:09

Beata pisze:ale pozostaje pytanie czemu pani wet namawiala na wykonanie testu na FIP :roll:
nie widzisz tego?

Odpowiem Szanownej Pani Inkwizytor: nie wiem czemu wetka namawiała, w każdym razie meggi nie wykazała się odpowiednią czujnością ideologiczną i powinna w związku z tym złożyć publiczną samokrytykę :evil:

mziel52

Post » Śro kwi 01, 2009 21:18

Mziel52 masz całkowitą rację.
Po co ta agresja, test był w pakiecie i tak wszyscy wiedzą, że nie należy się nim przejmować.

margo22

Post » Śro kwi 01, 2009 21:24

margo22 pisze:Mziel52 masz całkowitą rację.
Po co ta agresja, test był w pakiecie i tak wszyscy wiedzą, że nie należy się nim przejmować.

a mozesz wskazac, gdzie ta agresja sie pojawila???
bo jak dla mnie, to bylo zwykle zapytanie :?
szczegolnie jak ktos wie, ze taki test niewiele daje

chetnie podyskutuje z tymi, ktorzy uwazaja, ze test na FIP to podstawa 8O :?
Ostatnio edytowano Śro kwi 01, 2009 21:36 przez Beata, łącznie edytowano 1 raz

Beata

Post » Śro kwi 01, 2009 21:34

Beata pisze:Meggi, ale testy na FIP nie maja zadnego sensu, bo pokazuja tylko, ze kot mial stycznosc z koronawirusami (podobnie jak 70-80% calej kociej populacji)
szkoda kasy na to
a testy FIV/bialaczka sa zwykle ciut tansze

Beatko - łopatologicznie: gdyby meggi na wątku pytała o radę, Twój tekst byłby jak najbardziej na miejscu. Jednak meggi poinformowała już o fakcie dokonanym. Krytyka tej decyzji nie była grzeczna, bo w podtekście zwiera się sugestia, że meggi jest nierozgarnięta a co najmniej lekkomyślna, skoro tak postąpiła. Nie widzisz tego?
Sama oburzasz się na słowa krytyki, czemu odmawiasz tego Ani?

mziel52

Post » Śro kwi 01, 2009 21:35

a mozesz wskazac, gdzie ta agresja sie pojawila???
bo jak dla mnie, to bylo zwykle zapytanie

No takie ponawianie pretensji do Ani i przy tym pisanie wytłuszczonym drukiem chyba każdy może zrozumieć jako pewien rodzaj agresji słownej.
Ani jest ciężko z tymi wszystkimi chorobami kotów i swoimi i trzeba ją wspierać, a nie krytykować.
Ostatnio edytowano Śro kwi 01, 2009 21:39 przez margo22, łącznie edytowano 2 razy

margo22

Post » Śro kwi 01, 2009 21:36

słuchajcie, najważniejsze jest, żeby Mrunia jak najlepiej zdiagnozować, więc dosyć tych swarów tylk otrzymać kciuki!

Mruczek z transporterem wazy 6,60 - a ja sie dziwilam ze mi reka odpadala;) nie wiem ile taki transporter, atlasy wiem ze kilo dwiescie
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Śro kwi 01, 2009 21:40

mziel52 pisze:
Beata pisze:Meggi, ale testy na FIP nie maja zadnego sensu, bo pokazuja tylko, ze kot mial stycznosc z koronawirusami (podobnie jak 70-80% calej kociej populacji)
szkoda kasy na to
a testy FIV/bialaczka sa zwykle ciut tansze

Beatko - łopatologicznie: gdyby meggi na wątku pytała o radę, Twój tekst byłby jak najbardziej na miejscu. Jednak meggi poinformowała już o fakcie dokonanym. Krytyka tej decyzji nie była grzeczna, bo w podtekście zwiera się sugestia, że meggi jest nierozgarnięta a co najmniej lekkomyślna, skoro tak postąpiła. Nie widzisz tego?
Sama oburzasz się na słowa krytyki, czemu odmawiasz tego Ani?

Takie teksty pojawiają się w różnych wątkach, praktycznie zawsze po informacji, że ktoś zrobił kotu test na FIP. Niczego dziwnego ani egzotycznego w reakcji Beaty nie ma.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

[poprzednia][następna]