MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobryprzedpoludnie na uczelni
Współczuję
przeżyjemy
gorzej, że prima aprilis jest
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobryprzedpoludnie na uczelni
Współczuję
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobryprzedpoludnie na uczelni
Współczuję
przeżyjemy
gorzej, że prima aprilis jest
Avian pisze:cześć Inuś
Dzisiaj mamy przes... ne![]()
Duża nie ma humoru ...
Gagat przepłoszony
Lemoniada pisze:Witamy się wiosennie w ten piękny dzień Panno InkoAż przyjemnie poleżeć na słonku w taką pogodę, szkoda tylko, że trawka jeszcze taka licha.
Bury & Maślak
MaryLux pisze:Lemoniada pisze:Witamy się wiosennie w ten piękny dzień Panno InkoAż przyjemnie poleżeć na słonku w taką pogodę, szkoda tylko, że trawka jeszcze taka licha.
Bury & Maślak
To psyjedźcie do mnie, polezycie na poduseckachI pocęstujemy Was pysnymi szasetkami
Inka gościnna
Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Lemoniada pisze:Witamy się wiosennie w ten piękny dzień Panno InkoAż przyjemnie poleżeć na słonku w taką pogodę, szkoda tylko, że trawka jeszcze taka licha.
Bury & Maślak
To psyjedźcie do mnie, polezycie na poduseckachI pocęstujemy Was pysnymi szasetkami
Inka gościnna
A co to są poduszeczki Panno Inko?
Bury i Maślak niezorientowani
MaryLux pisze:Naprawdę nie wiecie? Podusecki to są takie materiały z cymś mięciutkim w środecku. My na tym mozemy polezeć cali, bo jest to duże. I strasnie wygodnie się na tym lezy i myśli. A Duza tes ma poduskę i jak śpi, to na niej tsyma głowę.
Inka
Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Naprawdę nie wiecie? Podusecki to są takie materiały z cymś mięciutkim w środecku. My na tym mozemy polezeć cali, bo jest to duże. I strasnie wygodnie się na tym lezy i myśli. A Duza tes ma poduskę i jak śpi, to na niej tsyma głowę.
Inka
My nie wiemy, bo nie mieszkamy w Domu. Bury miał kiedyś, ale Dom się go pozbył, to było dawno i już nie pamięta. A Maślak od urodzenia żył dziko, dopiero naszej Dużej mamie udało się go oswoić.
Bury i Maślak wspominający

Hannah12 pisze:Cześć Inuś, a pierwszą osobą jaką zobaczyłem, po otwarci oczek byli moi DuziNie znam swojej mamy. Ale Pysia ma niemiłe wspomnienia z wolność. Haker
MaryLux pisze:Ojeeeeeeeeeeeeej
Ja się urodziłam na ulicy, pamiętam jakieś kamienie i ziiiiiiiiimnooooooooooooooooooAle jak byłam jesce malutka, to mnie znalazła Ciocia Chrzesna i psyniosła do Duzej. Podobno miałam ftedy pieńć tygodniów
Inka
Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Ojeeeeeeeeeeeeej
Ja się urodziłam na ulicy, pamiętam jakieś kamienie i ziiiiiiiiimnooooooooooooooooooAle jak byłam jesce malutka, to mnie znalazła Ciocia Chrzesna i psyniosła do Duzej. Podobno miałam ftedy pieńć tygodniów
Inka
My też pamiętamy co to zimno i głód, ale nasza Mama bardzo o nas teraz dbaPanno Inko, jakie to szczęście, że natrafiła Panna na swoją Dużą!
Bury i Maślak
MaryLux pisze:Wiem, ze to duze scęścieI chciałabym, zebyście Wy tes mieli sfój najwłaśniejsy Domek. Cy to mozliwe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 7 gości