Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oj cudna Frycia, cudna. Tylko taka droga w leczeniu.Jak kwiatuszek , pączuszek wśrod tych kwiatków zakwitła
Nie trzeba było Agiis-s Ty masz teraz tak cieżko przez to leczenie Frytki.Dziękujemy Ci Pieknie a Całego Sercaagiis-s pisze:pieniążki na Zuzię i Oczka już poszły....
iza71koty pisze:Dziękujemy Wam z całego Serca jesteście Kochani
iza71koty pisze: Oprócz tego oczywiscie Pan zadzwoni do Schroniska aby przyjechali i zrobili porządek.
NOT pisze:iza71koty pisze:Mam wieści!!!!! Najlepsze jakie mogą być dla nas. Sucha karma z Vivy już w drodze do nas. Ma być w środe lub czwartek. Dziś przyszło Profillum zakupione za wylicytowany z Bazarku obrazek.Przyszła paczka od Prosiaczki2. Puszki i witaminki dla kociaczkow. Jesteście Kochane Dziewczyny!!!!!DZIEKUJEMY WAM Z CAŁEGO SERCA![]()
![]()
Cieszę się, że tak wiele osób aktywnie angażuje sie w pomoc p.Izie.
Kiedyś usłyszałam takie zdanie, że miara przyjazni jest pomoc.
Wznoszę w górę wirtualny kielich za naszą solidarność, za wszystkich tych którzy pomagają tej zgrai kotów będących pod opieka p.Izy.
A na koniec przysłowie:
"Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi."
iza71koty pisze:No to nie wiem. Pan Inspektor mi mowił że to jakieś urządzenia co wysyłają takie fale magnetyczne nieprzyjemne dla kotów i odstraszaja własnie w ten sposób.Nie wiem cały czas mysle co tu jeszcze.Nie mam sił na kłótnie z ludżmi.
Myślę że to moze byc jakaś nowosć. Ja wiem że to się włacza do gniazdka i to emituje jakieś ultradzwięki na sześciu róznych częstotliwościach, których koty nie lubią . Myślę że nie było tu mowy o elektrycznym pastuchu. Zapytam oczywiscieJa-Ba pisze:iza71koty pisze:No to nie wiem. Pan Inspektor mi mowił że to jakieś urządzenia co wysyłają takie fale magnetyczne nieprzyjemne dla kotów i odstraszaja własnie w ten sposób.Nie wiem cały czas mysle co tu jeszcze.Nie mam sił na kłótnie z ludżmi.
może to jest jakaś nowość której nie znam. Możesz poprosić tego inspektora na namiary na to urzadzenie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: raiya i 85 gości