casica pisze:Pogłaskałam![]()
Szkoda, że oba samce, może dałoby się wyhodować jakąś rasę ekstremalną dla zapalonych survivalowców
To chyba całe szczęście

A stadko ogromnie sympatyczne masz, a najsympatyczniejszy wiadomo kto oczywiście

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szkoda, że oba samce, może dałoby się wyhodować jakąś rasę ekstremalną dla zapalonych survivalowców
Głaski dla Hipolita oraz szczególnie serdecznie dla niego pozdrowienia od DraculaSzkoda, że oba samce, może dałoby się wyhodować jakąś rasę ekstremalną dla zapalonych survivalowców
AgaPap pisze:casica pisze:Pogłaskałam![]()
To chyba całe szczęścieNie wolno ludziom tak źle życzyć
![]()
A stadko ogromnie sympatyczne masz, a najsympatyczniejszy wiadomo kto oczywiście
Siean pisze:A ja mam nadzieję, że jego problemy z trafianiem wiążą się z tym, że to działkowy dziczek i zazwyczaj nie miał swojego legowiska...
I że mu przejdzie.
casica pisze:I sprawdziła się tez Xobaline, objawy neuropatii minęły jak sen złoty i to cieszy.
Monostra pisze:O, dobrze że objawy neuropatii zniknęły, ale zmatowienie futerka niepokoi.
A czy po dawkach 0,25 potem się zwiększa powoli dawkę insuliny, czy zostaje jak jest?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, puszatek i 16 gości