Panny "P", czyli Puma i Pepsi :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 30, 2009 19:17

Moje koty dziś leniwe. Leżą, śpią, jedzą, idą do kuwety, kładą się, śpią itd., itp. :lol: Cosik krótko ta wiosna była :? Tylko jeden sobotni dzień... :roll:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon mar 30, 2009 22:21

Jak biedaczki miały się "wiosennować", jak całą niedzielę w Kraku lało, a i dziś było nie lepiej :twisted: .
Mądre masz kotki :D - stwierdziły pewnie, że lepiej przespać ten ohydny czas i poczekać na prawdziwe słoneczko :D.

A już chyba od przyszłego weekendu ma być naprawdę cieplutko :dance: :dance2: .
Ja w każdym razie, już dzisiaj wymieniłam opony na letnie i NIE ŻYCZĘ sobie więcej zimna! :twisted:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Wto mar 31, 2009 6:41

Ulla pisze:Jak biedaczki miały się "wiosennować", jak całą niedzielę w Kraku lało, a i dziś było nie lepiej :twisted: .
Mądre masz kotki :D - stwierdziły pewnie, że lepiej przespać ten ohydny czas i poczekać na prawdziwe słoneczko :D.

A już chyba od przyszłego weekendu ma być naprawdę cieplutko :dance: :dance2: .
Ja w każdym razie, już dzisiaj wymieniłam opony na letnie i NIE ŻYCZĘ sobie więcej zimna! :twisted:

Ja też, ale zimno ma to w nosie :?
Dzisiaj w nocy był mróz, a wczoraj takie lodowate powietrze, brrr.

Pozdrawiamy cieplutko z rana!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 31, 2009 19:19

Ulla pisze:Ja w każdym razie, już dzisiaj wymieniłam opony na letnie i NIE ŻYCZĘ sobie więcej zimna! :twisted:

Ula, to Ty masz mocne nerwy, albo lubisz ryzyko :D My to jeszcze na zimówkach :lol: Dopóki nie zaświeci porządnie słonko, dopóty jeździć będziem na zimowych :ryk: :twisted:

nanetka

Post » Wto mar 31, 2009 19:30

A ja tam nie mam zmartwienia, bo nie mam zimówek. :lol:
Miałam kupić, ale przecież w zasadzie to zimy nie było. 8)

Moje kotki były dzisiaj na balkonie i wygrzewały się na słoneczku oraz chciały rzucić się na wilczura. :roll:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto mar 31, 2009 19:46

kasia86 pisze:A ja tam nie mam zmartwienia, bo nie mam zimówek. :lol:
Miałam kupić, ale przecież w zasadzie to zimy nie było. 8)

Nie było? 8O no to tu już mamy rajdowca :lol:

kasia86 pisze: Moje kotki były dzisiaj na balkonie i wygrzewały się na słoneczku oraz chciały rzucić się na wilczura. :roll:

Moje też dziś po południu były, ale za długo nie siedziały. Chyba dalej czekają na pogodę podobną do sobotniej :D Zadziorne masz te koty :P

nanetka

Post » Wto mar 31, 2009 19:59

Ja musiałam zgarnąć towarzystwo z balkonu, bo już zaczynało sie chłodno robić, ale co niektóre nie chciały wejść do mieszkania. :twisted:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto mar 31, 2009 20:01

kasia86 pisze:Ja musiałam zgarnąć towarzystwo z balkonu, bo już zaczynało sie chłodno robić, ale co niektóre nie chciały wejść do mieszkania. :twisted:

Twarde sztuki :D Moje same dobrowolnie wyszły :lol:

nanetka

Post » Wto mar 31, 2009 20:36

Dobry wieczór!To ja nowa podczytywaczka,zaproszono mnie tutaj na innym wateczku i w końcu się pojawiłam.Piszę króciutko bo czas do pracy.Miałeczka zostaje na straży domku.Właśnie śpi na swojej podusi ułozonej na parapecie ,taki z niej strażnik.Mizianki dla Pumki i Pepsi(słodke pysie)Do jutra,do popołudnia jak Duza odeśpi nocną zmiane :?

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto mar 31, 2009 20:38

Witamy serdecznie! Zapraszamy do czynnego udziału :D

Obrazek

nanetka

Post » Wto mar 31, 2009 21:14

nanetka pisze:
Ulla pisze:Ja w każdym razie, już dzisiaj wymieniłam opony na letnie i NIE ŻYCZĘ sobie więcej zimna! :twisted:

Ula, to Ty masz mocne nerwy, albo lubisz ryzyko :D My to jeszcze na zimówkach :lol: Dopóki nie zaświeci porządnie słonko, dopóty jeździć będziem na zimowych :ryk: :twisted:

No i chyba miałam rację! :P :D .
Dziś zrobiło się bardzo wiosennie w Krakowie, więc czas nanetko przebierać oponki na letnie! :lol: .
Robiąc to wczoraj, przynajmniej ominęłam kolejki, bo za chwilę pewnie będą tłumy w serwisach! :lol:
Moje maleńkie dziś cały dzień spędziły na balkonie :D. Wchodzą, wychodzą - teraz mają cały czas otwarte okno w kuchni, więc nie mają żadnych ograniczeń :D.
I bardzo im się to zwiększenie powierzchni życiowej podoba :lol: .
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Śro kwi 01, 2009 6:52

Nono, nie wiedziałam że z Ciebie Ullu taka luzaczka :D
To mówisz, że w Krakowie już wiosna? Ciekawe, kiedy do nas przyjdzie?

Miłego dnia! :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro kwi 01, 2009 16:10

To ja Miałka ,Duża nie chce mnie wypuścić na balkon bo mówi że nie zabezpieczony,i ubiera mi szelki i smyczke ,a ja nie chce miauuuuuuuu.Powiedzcie dużej żeby mnie puściła na balkon bez szeleczek,powiedzcie miauuuuuuuuu :(

kotka doroty

Post » Śro kwi 01, 2009 18:11

kotka doroty pisze:To ja Miałka ,Duża nie chce mnie wypuścić na balkon bo mówi że nie zabezpieczony,i ubiera mi szelki i smyczke ,a ja nie chce miauuuuuuuu.Powiedzcie dużej żeby mnie puściła na balkon bez szeleczek,powiedzcie miauuuuuuuuu :(

Czas najwyższy osiatkować balkon. :wink:
Ja tak zrobiłam i nie mam problemu.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro kwi 01, 2009 18:16

No tak ,Miałka dobrała się do klawiatury,zdradliwe kocisko,naskarżyła :( Osiatkować balkon ,fajnie tylko:1.Problem finansowy(narazie).2.Kto tą siatke zaczepi ,ja mam dwie lewe łapki.A z kotuchą to się jeszcze policzę!!!Pozdrówka przesyła Duża,kota siedzi na oknie i pilnuje świata zza szyby.

kotka doroty

[poprzednia][następna]