Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ulla pisze:Jak biedaczki miały się "wiosennować", jak całą niedzielę w Kraku lało, a i dziś było nie lepiej.
Mądre masz kotki- stwierdziły pewnie, że lepiej przespać ten ohydny czas i poczekać na prawdziwe słoneczko
.
A już chyba od przyszłego weekendu ma być naprawdę cieplutko![]()
.
Ja w każdym razie, już dzisiaj wymieniłam opony na letnie i NIE ŻYCZĘ sobie więcej zimna!
Ulla pisze:Ja w każdym razie, już dzisiaj wymieniłam opony na letnie i NIE ŻYCZĘ sobie więcej zimna!
kasia86 pisze:A ja tam nie mam zmartwienia, bo nie mam zimówek.![]()
Miałam kupić, ale przecież w zasadzie to zimy nie było.![]()
kasia86 pisze: Moje kotki były dzisiaj na balkonie i wygrzewały się na słoneczku oraz chciały rzucić się na wilczura.
kasia86 pisze:Ja musiałam zgarnąć towarzystwo z balkonu, bo już zaczynało sie chłodno robić, ale co niektóre nie chciały wejść do mieszkania.
nanetka pisze:Ulla pisze:Ja w każdym razie, już dzisiaj wymieniłam opony na letnie i NIE ŻYCZĘ sobie więcej zimna!
Ula, to Ty masz mocne nerwy, albo lubisz ryzykoMy to jeszcze na zimówkach
Dopóki nie zaświeci porządnie słonko, dopóty jeździć będziem na zimowych
![]()
kotka doroty pisze:To ja Miałka ,Duża nie chce mnie wypuścić na balkon bo mówi że nie zabezpieczony,i ubiera mi szelki i smyczke ,a ja nie chce miauuuuuuuu.Powiedzcie dużej żeby mnie puściła na balkon bez szeleczek,powiedzcie miauuuuuuuuu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 62 gości