O proszę

A jesli nie działa to chyba na 2 stronie jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja zesterylizuje moją kocie w piątek nie wiem dokładniej w który
Zależy od rodziców
dorotak97 pisze:Lulunia piszeJa zesterylizuje moją kocie w piątek nie wiem dokładniej w który
Zależy od rodziców
A może tak. być że to będzie piątek za rok?
dorotak97 pisze:Nie martw się na zapas o kota.Ten zabieg jest rutynowy i nie jest bardzo niebezpieczny.Moje koty drugi dzień po zabiegu przespały a dzień trzeci był już prawie normalny.Ale koniecznie musicie wysterylizować kotkę JAK NAJSZYBCIEJ!!!!To jest BARDZO WAŻNE!!!!
izydorka pisze:kotko doroty, to nie całkiem tak.
Nowi wcale nie muszą pisać w wątku nowi, mogą w każdym, który ich interesuje.
Fakt , że ten wątek ewoluowałi prawdziwi nowi ginęli w tłumie( to błąd
), ale to forum nie jest dla całkiem zielonych i naiwnych (Jak lulunia) , a przynajmniej nie powinno być. Jak ktoś ma kota, albo chce mieć , to powinien najpierw coś poczytać, a nie pchać się z podstawowymi pytaniami, które były omawiane kilkanaście razy wcześniej.
Dla mnie Nowy to ten, kto dopiero się zalogował na forum, ma kota i najważniejsze wiadomości o futrzaku i chce wiedzieć więcej !
charm pisze: Jak ktoś ma kota, albo chce mieć , to powinien najpierw coś poczytać, a nie pchać się z podstawowymi pytaniami, które były omawiane kilkanaście razy wcześniej.
Dla mnie Nowy to ten, kto dopiero się zalogował na forum, ma kota i najważniejsze wiadomości o futrzaku i chce wiedzieć więcej !
ksiezna_kluska pisze:czy powinnam lecieć do weta z tym sikaniem?
to niby niedługo, dopiero 9 godzin od sprzątania kuwety... ale jesli do nocy nie nasika to ja chyba nie zasnę ze stresu![]()
dziś mogę jechać tylko do jednego weta, który jest czynny krótko, bo do 19.30, i do tego nie znam tego gabinetu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], MB&Ofelia, Paula05 i 140 gości