Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Szukam dobrego kociego okulisty we Wrocławiu. Czy znacie kogoś godnego polecenia?
alessandra pisze:Cameo pisze:Szukam dobrego kociego okulisty we Wrocławiu. Czy znacie kogoś godnego polecenia?
Kiełbowicz, ale ja mam mieszane uczucia, moze wypowie sie ktoś, kto częściej miał do czynienia i kilka przypadków, Kicia, Mruczeńka, Marcjanna...?
Malk pisze:W okolicznej piwnicy budynku przeznaczonego docelowo do wyburzenia, Agalenora złapała 4 kociaki. Mocno zakurzone, bardzo głośne, ok. 5-6 tygodniowe.
Dwie krówki powędrowały do mnie na tymczas. Krówki są różnej płci - chłopak zwany Miśkiem vel Zawiasikiem i dziewczynka-przytulasek, Alaska. Alaska niestety nie ma jednego oczka, nie przeszkadza jej to w żadnej działalnościjest absolutnie kochanym koteczkiem.
Alaska
alessandra pisze: Marcjanna, do raportu, bo coś wiosna chyba Cie porwałajak tam stoimy z funduszem ślepaczkowym, da sie cos wyskrobac dla Wanilki?
alessandra pisze:mamy jakiś kandydatów juz wyszperanych na kwieceń?
Bazyliszku, wytęż swój sławny wzrok![]()
Mruczeńka1981 pisze:W schroniskowym baraku zamieszkał nasz ulicznik-Bosman. Nie ma oka,za to ma mocznicę.Jest już starszy,ale strasznie fajny z niego gośćBardzo lubi głaski!!!
po wypadku kotek wyglądał strasznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 114 gości