Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Grażyna-kg pisze:Kochani, głupia sprawa, ale MUSZĘ WAM O CZYMŚ POWIEDZIEĆ :
Od kiedy po włączeniu się do Waszych rozmów na temat chorej białej Sisi zaczęłam proponować realną pomoc w jej sprawie, stało się coś dziwnego, z czym się nigdy dotąd nie spotkałam.....
A mianowicie, zaczęłam dostawać od kogoś na podany przeze mnie nr tel kom. dziwne sms-y. dodam, obrażliwe sms-y.
Mam je wszystkie w swojej kom. Pochodzą od nr 0-884-16-74-71.
Ktoś, kto wysyłał mi te sms-y oczywiście nie przedstawił się.
Ktoś nazywa mnie "głupią pindą", że dowie się kim jestem i "sprawdzi mnie". Gdy podałam tej "osobie" kim jestem, nastąpiły kolejne obrażliwe sms-y: że "dom masz za schrona" (??), że "co ja sobie myślę, że :ile Monika dostała pieniędzy, że ma rachunki" (??!!), radzi mi : "daj se spokój", nazywa mnie "kłamczuchą" cytując moje wpisy :"przyjadę, zabiorę, odwiozę" - dodaje, że jestem "okropna" !! Kolejnym sms-em (gdy się przedstawiłam kim jestem), pisze mi: "znam takie prezeski jak ty, tylko wpieprzają się tam"(niedokończone zdanie). Pisze , że "wydaje mi się, że chandlujesz (pisownia oryginalna, takich błędów ort. jest więcej) kotami, dowiem się co ty za jedna", pisze sms ,że jestem "wstrętna", nazywa mnie "babo".
CZY KTOŚ COŚ Z TEGO R O Z U M I E ?????????????!!!!!!!!
To jest odrażające. Jestem zupełnie zdegustowana. Chciałam w sprawie kotki SISI doradzić, pomóc, bo poruszył mnie jej los, a tu takie rzeczy! Czy ktoś zna nr z którego otrzymałam te okropne sms-y ?!
Czy ktoś tak jak ja został podobnie potraktowany ? Cóż, tylko ja podałam ufnie swój nr tel, ale przecież w dobrej wierze, nie mam nic do ukrycia, intencje miałam jak najlepsze !
Więc o co chodzi w tym forum ?!
Proponuje się pomoc i otrzymuje się obelgi ?
Grażyna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 94 gości